Misterul a luat sfârșit! S-au sărutat sau nu Robert și Giuly la date? Concurenții au privit imaginile într-un suspans uriaș: „Vreau și eu”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 mar 2024, 21:00

Sâmbătă, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, concurenții au privit cu interes date-ul lui Robert cu Giuly.

Sâmbătă, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, concurenții au privit date-ul lui Robert cu Giuly.

S-au sărutat sau nu Robert și Giuly la date?

În episodul de astăzi, 16 martie 2024, concurenții au avut oportunitatea de a viziona imaginile de la date-ul dintre Robert și Giuly.

Citește și: Patrick a dat cărțile pe față și a recunoscut că a forțat nota cu Larisa! „Pentru mine e clar! Punct! Femeia nu mă vrea!” Iată ce decizie radicală a luat Patrick și cum a reacționat concurenta

Robert a vrut s-o surprindă plăcut pe Giuly la primul lor date de zi, astfel că și-a dus posibila viitoare parteneră la o plimbare cu ATV-ul.

În drum spre locație, Giuly a făcut un gest foarte dulce pentru Robert și i-a oferit o ciocolățică foarte apreciată de tânăr, care a savurat-o de îndată. 

După o plimbare captivantă cu ATV-ul, Giuly și Robert au luat o pauză să se îmbrățișeze și să-și vorbească preț de câteva minute.

Citește și: Laurențiu, primele declarații după împăcarea cu Lorena! Ce gest a făcut tânărul cât timp el și iubita lui au fost despărțiți: „A fost un impuls”

„Îmi place că ești un om bun”, a spus Giuly.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Eu am fost înghețat mult timp, și de mult am așteptat să apară un om așa...

Să simt că vrea binele ei și celor din jur”, a spus Robert.

De abia din acest punct a început suspansul pentru concurenți! Într-un moment în care se aflau pe ATV, Robert s-a apropiat de fața lui Giuly și a părut că s-au sărutat, dar misterul a fost păstrat în continuare.

Giuly i-a pregătit o surpriză romantică lui Robert

După ce s-au plimbat cu ATV-ul, și Robert a avut parte de o surpriză din partea lui Giuly. Pentru că i-a spus într-o zi că trebuie să-l învețe să danseze bachata, frumoasa concurentă l-a dus pe tânăr într-o sală de dans, acolo unde l-a învățat câțiva pași de bază.

„Vreau și eu! Cele mai frumoase dansuri din lume astea sunt”, a spus Robi, privind imaginile cu Robert și Giuly.

Frumoasa pereche nu a dansat doar bachata ci și vals, la dorința lui Robert, iar interacțiunea lor a fost extrem de apropiată. Tensiunea romantică a existat încontinuu și părea că se vor apropia de un sărut pasional, dar cei doi au părut destul de reținuți din cauza camerelor de filmat și au evitat să-și dea frâu liber sentimentelor.