Misterul celui de-al doilea castigator la loto s-a spulberat. Termenul a expirat, dar barbatul din Gaiesti tot nu a revendicat cele 3 milioane

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:30

Am descins la prima ora in orasul Gaesti. Printre cei 12 mii de locuitori, l-am cautat pe cel a carui poveste care mai ceva ca in filme.

Omul a jucat mai multe bilete chiar la aceasta agentie din Gaesti. Cum s-a pus pe picioare, s-a dus sa verifice numerele care au iesit la  6 din 49.

Nu a vazut ultimul afis lipit in geam de angajatii loteriei.

Convins ca cele 6 numere norocoase nu erau pe biletele sale, le-a rupt. Cosul de gunoi a fost ultimul loc in care le-a vazut.

Omul si-a dat seama ca a facut o greseala la cateva zile dupa ce a aruncat biletele.

N-a avut insa curajul sa-si recunoasca imediat greseala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Barbatul are 57 de ani, e casatorit si are 2 copii.

Familia i-a acceptat greseala. Cand a realizat ca aruncase la gunoi 3 milioane de euro, n-a mai incercat sa caute biletul. Era prea tarziu!

3 milioane de euro au ajuns deja la un locuitor din Gaesti. Celelalte 3 milioane raman in conturile loteriei. Gafa facuta de bietul om a ajuns deja subiect de discutie in oras.

In 2013, un alt premiu in valoare de 1,9 milioane de lei nu a fost revendicat.
Jucatorii impatimiti nu trebuie sa se bucure de astfel de necazuri. Banii nu intra in fondul de premiere.