MISTERUL din jurul avionului Malaysia Airline, DISPARUT acum 5 luni se ADANCESTE. Au fost retrase sume de bani din conturile victimelor!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 22:10

Anchetatorii au fost informati ca au fost extrase recent sume consistente de bani din conturile victimelor care au fost pasageri in misterioasa cursa.

Ce s-a intamplat cu avionul MH370 apartinand companiei Malaysia Airlines care a disparut fara urma in urma cu cinci luni? Autoritatile nu au un raspuns clar. Echipele care se ocupa de cautarea ramasitelor avionului disparut fara urma, au anuntat, insa, ca navele isi vor exinte cautarile pe o suprafata de 60 000 de metri patrati in Oceanul Indian cu radare care pot detecta ramasite pana la 6000 m adancime sub nivelul marii.



Intre timp, insa, misterul in jurul disparitiei zborului nu face decat sa se adanceasca. Bancile i-au informat pe investigatori ca au fost retrase recent sume de bani din conturile a trei pasageri care au fost in cursa MH370. Sumele de bani, in total de 111,000 RM, circa 20 000 lire sterline, au fost transferate in contul altui pasager disparut in zborul MH370.

Tranzactiile au fost facute pe data de 18 iulie.

" Investigam un caz de transfer ilegal de bani. Banca ne va trimite inregistrarile video pentru a putea identifica suspectul", a declarat pentru Daily Mail Izany Abdul Ghany, comisar sef.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Intre timp, oficialitatile au anuntat ca operatiunile de cautare si recuperarare a ramasitelor zborului MH370, apartinand Malaysia Airlines raman o prioritate.

Pana acum s-au alocat fonduri uriase pentru gasirea avionului disparut.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.