Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 23 iul 2024, 14:37

Avocatul Adrian Cuculis a luat în calcul toate ipotezele morții lui Andrei Versace și le-a explicat

Sursa: Facebook & indrumari-juridice.eu

Moartea subită a lui Andrei Versace, cunoscut sub numele de „Regele fițelor”, a zguduit opinia publică. Influencerul a fost găsit decedat în apartamentul său din București, iar circumstanțele decesului sunt încă neclare.

Andrei Versace a fost găsit fără suflare în apartamentul său de lux din București, după ce paznicul clădirii a alertat autoritățile din cauza unui miros înțepător venind din locuința acestuia.

Andrei Versace a fost găsit decedat în apartamentul său de lux

Descoperirea trupului influencerului Andrei Versace, întins pe podea și decedat de aproximativ șapte zile, a deschis o anchetă complexă.

Medicii legiști au efectuat necropsia și nu au găsit urme de violență pe corpul său, atât interne, cât și externe.

Una dintre ipotezele principale luate în considerare de anchetatori este consumul de substanțe interzise. Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocatul Adrian Cuculis pentru a înțelege cum se pot proba aceste elemente și dacă mai pot fi identificate, având în vedere că trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost descoperit abia după șapte zile, când se afla deja în putrefacție.

„Este posibil ca influencerul acesta să fi căzut pradă acestor substanțe și de acolo să i se fi tras și sfârșitul, dar poate fi, la fel de bine, și orice altceva. Până nu iese raportul toxicologic nu avem de unde să știm, putea să fie și otrăvit”, a explicat Cuculis.

El a subliniat că substanțele interzise pot fi detectate în sânge și în firele de păr chiar și după o perioadă îndelungată de la deces.

„Sigur că fără probleme ies rezultatele la analize. Sunt identificate în sânge toate substanțele de genul ăsta. Dacă vorbim de substanțe interzise, ele se găsesc oricum și în firul de păr, de unde se metabolizează ulterior foarte greu. Nu mi-aș face griji din punctul acesta de vedere, mi-aș face griji mai degrabă că s-a plecat pe ideea unei supradoze când nici măcar nu avea un raport toxicologic și s-ar putea la fel de bine să fie și otravă”, a adăugat avocatul.

Citește și: Data la care urmează să fie virate pensiile pe card în august 2024: Începând cu luna septembrie, românii urmează să primească pensiile majorate

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță sfârșitul caniculei în România și Europa: Când se vor putea bucura românii de temperaturi mai scăzute

Rezultatele analizelor vor veni peste un an și jumătate

Anchetatorii continuă să analizeze probele prelevate, dar rezultatele finale ale raportului toxicologic și concluziile detaliate ar putea fi disponibile abia peste un an.

În acest context, există diverse speculații în rândul apropiaților și cunoscuților influencerului. Unii susțin că ar putea fi vorba de o moarte naturală sau cauzată de consumul de substanțe, în timp ce alții sugerează posibilitatea unei crime.

Surse din anchetă au precizat pentru Gândul.ro că, având în vedere gradul de putrefacție al corpului, cauza exactă a morții lui Andrei Versace rămâne nedeterminată în acest moment.

„În cazul lui Andrei Pârvan, cauza este nedeterminată, având în vedere gradul de putrefacție. Nu are leziuni interne și externe, iar mai multe probe vor fi analizate în condiții de laborator. Rezultatul lor îl vom afla peste un an, un an și jumătate”, au explicat sursele.

Până la elucidarea completă a circumstanțelor care au dus la decesul lui Andrei Versace, speculațiile și ipotezele continuă să alimenteze discuțiile publice. Cert este că ancheta este în plină desfășurare, iar răspunsurile definitive vor veni doar după finalizarea tuturor analizelor de laborator și a investigațiilor detaliate.

Informațiile prezentate în acest articol sunt preluate dintr-un interviu exclusiv acordat de avocatul Adrian Cuculis pentru WOWbiz.ro.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!