Misterul prinţesei Anastasia Romanov - în premiera la Clarvăzătorii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:27

Localnicii unui sat din Bulgaria cred că pierduta prinţesă Anastasia ar fi trăit pe melegurile lor

Satul Gabarevo din Bulgaria adăposteşte o legendă care încă aşteaptă să fie dezlegată. Mulţi dintre localnici susţin că o femeie distinsă, misterioasă şi plină de secrete care a trăit în urmă cu mai bine de 50 de ani ar fi fost, de fapt prinţesa Anastasia, fiica ultimului ţar al Rusiei, ucis împreună cu familia lui la scurt timp după izbucnirea revoluţiei bolşevice din 1918.

Eleonora Albertova Kruger, cunoscută de localnici drept Nora, a venit în satul Gabarevo în vara anului 1922.

Era o persoană ce deţinea cunoştinţe multilaterale, dedicându-şi întreaga viaţă educării copiilor din sat. Casa ei era un adevărat colegiu, copiii din sat veneau după orele de curs la ea, iar Eleonora îi învăţa matematica, geografie, istorie, limba rusă, limba franceză fără să le ia niciun bănuţ. Profesorii spuneau adesea despre elevii din satul Gabarevo că sunt foarte bine pregătiţi.

Copiii de atunci sunt acum persoane în vârstă care încă îşi mai amintesc de distinsa şi misterioasa lor profesoară.

Anastasia sau Eleonora?

Eleonora Albertova Kruger a murit pe 20 iulie 1954, în urma unui infarct. După mai bine de 50 ani de la moartea acesteia, localnicii nu au uitat-o, vorbind cu respect despre ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Împătimiţi ai familiei regale Romanov

susţin că deţin mărturii suficiente care să ateste faptul că Eleonora Albertova Kruger ar fi fost prinţesa Anastasia Romanov, salvată împreună cu fratele ei mai mic, ţareviciul Alexei de la măcelul din 1918.

Profesorul Iordan Iordanov, renumit antropolog bulgar a comparat fotografiile moştenitorului tronului rusesc cu cele ale misteriosului George, aşa zis-ul frate al Eleonorei Kruger. El susţine că este vorba despre una şi aceeaşi persoană.

Având la dispoziţie un tablou desenat chiar de Eleonora, dar şi alte câteva lucruri care i-au aparţinut, candidaţii încearcă să dezlege misterul celei care a fost Eleonora Albertova Kruger.

Unii dintre ei au reuşit să redea momente aproape exacte din anii petrecuţi de Eleonora în satul Gabarevo.
 

 

Taguri: