Misterul trandafirului primit de Rafaela a pus pe jar casa "Puterea dragostei"! Iata ce reactii a starnit in randul fetelor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2018, 13:57

Rafaela a primit un trandafir la intalnirea cu Adrian din camera rosie!

Rafaela a fost cea care le-a propus fetelor sa aleaga astazi un singur baiat pentru intalnirea din camera rosie, ca un fel de strategie pentru a-i cunoaste pe rand pe baieti. 

 

 

La intalnirea din camera rosie, Adrian i-a inmanat un trandafir "anonim" Rafelei. Aparitia Rafaelei in casa fetelor cu trandafirul in mana a iscat un val de framantari in randul participantelor, care s-au intrebat cine poate fi baiatul care i-l daruise.

In cele din urma, Rafaela a fost nevoita sa dezvaluie de la cine a primit floarea buclucasa. Aceasta a spus ca a primit-o de la Adrian, insa a recunoscut ca nu i se cuvenea ei si atunci i-a daruit-o la randul ei Ralucai, stiind ca tanara il simpatizeaza.

 

 

Pe de alta parte, Adrian a simtit nevoia sa lamureasca situatia creata si a marturisit ca el a fost doar un intermediar, deoarece floarea a fost inmanata sub anonimat Rafaelei, adica venea de fapt

din partea altui baiat. Cel in cauza fiind nimeni altul decat Valentin.