Ultimele fotografii cu Regina Elisabeta a II-a din timpul întâlnirii de marți cu noul prim-ministru al Marii Britanii Liz Truss au ridicat multe semne de întrebare.
Misterul ultimei fotografii cu Regina Elisabeta a II-a
Ultimele fotografii cu Regina Elisabeta a II-a din timpul întâlnirii de marți cu noul prim-ministru al Marii Britanii Liz Truss au ridicat multe semne de întrebare.
Fotografa Jane Barlow, care activează în cadrul Press Association, a fost trimisă la Balmoral pentru a surprinde momentul în care regina s-a întâlnit marți cu Liz Truss, noul prim-ministru, pentru a-i cere oficial să formeze un guvern.
Fotografa a făcut câteva poze cu Reginei Elisabeta până la lidera Partidului Conservator să ajungă la proprietatea din Scoția.
Aceasta a descris-o pe regină, care avea 96 de ani, ca fiind „fragilă”, dar „cu o dispoziție bună”.
Se pare că, cele două au discutat despre vremea mohorâtă, pentru că marți în Scoția a plouat. Dar starea de spirit a reginei era opusă, a spus Barlow, potrivit Sky News.
Barlow a mai spus că regina „cu siguranță părea mai fragilă” decât astă vară, când i-a făcut alte fotografii.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Ce boală i-ar fi cauzat semnele de pe mâini
Ultimele fotografii cu Regina Elisabeta a II-a din timpul întâlnirii de marți cu noul prim-ministru al Marii Britanii Liz Truss au surprins-o pe suverana britanică fără mânuși, iar aceasta avea semne vineții pe mâini.
Potrivit medicilor, semne pe mâinile Suveranei indicau o deterioare a stării de sănătate.
„Se pare că există posibile dovezi ale bolii vasculare periferice.
Ce este boala arterială periferică
Boala arterială periferică la nivelul membrelor inferioare este o afectare ce apare ca urmare a fluxului sanguin insuficient la nivelul țesuturilor.
În contextul depunerii în peretele vascular arterial de colesterol și calciu, în cadrul procesului numit aterogeneză, se produce o îngustare treptată a diametrului vasului de sânge.
Când această îngustare atinge un punct critic, fluxul sanguin către țesuturile irigate de vasul respectiv scade, cu suferință secundară, care poate pune în pericol viabilitatea mușchiului.
În scenariile pesimiste, boala poate evolua cu necroză, stadiu care ar putea impune necesitatea efectuării amputației.
Citeste si: Ce se întâmplă cu bancnotele și cu timbrele din Marea Britanie, după moartea Reginei Elisabeta a II-a