Misterul ultimei fotografii cu Regina Elisabeta a II-a. Ce boală i-ar fi cauzat semnele de pe mâini suveranei britanice

Autor: Alina Petre
Actualizat: 09 iun 2023, 04:00

Regina Elisabeta a II-a

Misterul ultimei fotografii cu Regina Elisabeta a II-a. Ce boală i-ar fi cauzat semnele de pe mâini suveranei britanice.

Ultimele fotografii cu Regina Elisabeta a II-a din timpul întâlnirii de marți cu noul prim-ministru al Marii Britanii Liz Truss au ridicat multe semne de întrebare.

Citeste si: Primul discurs al Regelui Charles al III-lea. Noul monarh al Marii Britanii se adresează lumii: ”Promit să vă servesc cu loialitate”

Misterul ultimei fotografii cu Regina Elisabeta a II-a

Ultimele fotografii cu Regina Elisabeta a II-a din timpul întâlnirii de marți cu noul prim-ministru al Marii Britanii Liz Truss au ridicat multe semne de întrebare.

Fotografa Jane Barlow, care activează în cadrul Press Association, a fost trimisă la Balmoral pentru a surprinde momentul în care regina s-a întâlnit marți cu Liz Truss, noul prim-ministru, pentru a-i cere oficial să formeze un guvern.

Fotografa a făcut câteva poze cu Reginei Elisabeta până la lidera Partidului Conservator să ajungă la proprietatea din Scoția.

Aceasta a descris-o pe regină, care avea 96 de ani, ca fiind „fragilă”, dar „cu o dispoziție bună”.

Se pare că, cele două au discutat despre vremea mohorâtă, pentru că marți în Scoția a plouat. Dar starea de spirit a reginei era opusă, a spus Barlow, potrivit Sky News.

Barlow a mai spus că regina „cu siguranță părea mai fragilă” decât astă vară, când i-a făcut alte fotografii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce boală i-ar fi cauzat semnele de pe mâini

Ultimele fotografii cu Regina Elisabeta a II-a din timpul întâlnirii de marți cu noul prim-ministru al Marii Britanii Liz Truss au surprins-o pe suverana britanică fără mânuși, iar aceasta avea semne vineții pe mâini.

Potrivit medicilor, semne pe mâinile Suveranei indicau o deterioare a stării de sănătate.

„Se pare că există posibile dovezi ale bolii vasculare periferice.

Este o tulburare de circulație a sângelui care face ca vasele de sânge din afara inimii și creierului să se îngusteze, să se blocheze sau să aibă spasme.  Uneori poate duce la insuficiență cardiacă. Dacă circulația periferică este atât de slabă, organele nu primesc o cantitate suficientă de sânge. Poate fi un semn al insuficienței multiple a organelor ”, a spus Dr. Deb Cohen-Jones, potivit adevărul.ro

Ce este boala arterială periferică

Boala arterială periferică la nivelul membrelor inferioare este o afectare ce apare ca urmare a fluxului sanguin insuficient la nivelul țesuturilor.

În contextul depunerii în peretele vascular arterial de colesterol și calciu, în cadrul procesului numit aterogeneză, se produce o îngustare treptată a diametrului vasului de sânge.

Când această îngustare atinge un punct critic, fluxul sanguin către țesuturile irigate de vasul respectiv scade, cu suferință secundară, care poate pune în pericol viabilitatea mușchiului.

În scenariile pesimiste, boala poate evolua cu necroză, stadiu care ar putea impune necesitatea efectuării amputației.

Citeste si: Ce se întâmplă cu bancnotele și cu timbrele din Marea Britanie, după moartea Reginei Elisabeta a II-a

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.