Mit spulberat. Barbatii se indragostesc mai repede decat femeile

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:49

Contrar parerilor generale, un studiu efectuat de Pennsylvania State University sustine ca barbatii sunt cei care spun "Te iubesc" mai devreme decat femeile. Noua teorie infirma afirmatiile potrivit carora barbatii vor doar sex, prin urmare nu sunt romantici.

Sondajul mai dezvaluie urmatorul lucru. Barbatii au nevoie de doar cateva saptamani pentru a se indragosti, in timp ce femeilor le ia cateva luni bune.

Asta demonstreaza ca reprezentantele sexului frumos sunt mai precaute si nu ezita sa-l supuna mai multor teste pe alesul inimii.

Sociologii au mai adaugat ca dorinta sexuala este cea care ii determina pe barbati sa se indragosteasca mai repede decat femeile. De regula, un barbat nu isi doreste imediat o partida de amor cu femeia de care este atras.
Poate astepta pana la cel mult cateva saptamani, in timp o femeie, prin natura ei, este capabila sa astepte mai mult daca simte ca ceva este in neregula.

Specialistii nu au cazut, insa, in totalitate de acord. Unii nu sunt siguri daca romantismul de care da dovada un barbat la inceputul relatiei este dictat de sentimente sau de dorinta sexuala.

 

Taguri: