Mitea, iubitul Andreei Tonciu, client fidel al bisericilor: "Am ajuns sa ma rog, sa merg la manastire din cand in cand! Vreau sa prind si eu un contract de fotbalist!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:48

Nicolae Mitea, iubitul Andreei Tonciu, nu are deloc noroc in cariera de fotbalist si de mai mult de un an este liber de contract.

Nicolae Mitea, iubitul Andreei Tonciu, nu are deloc noroc in cariera de fotbalist si de mai mult de un an este liber de contract.

Fosta speranta a Romaniei a uitat de vremurile cand era star la Ajax Amsterdam si acum ar juca si gratis la cluburile mari din Romania. Daca in trecut si-a permis sa refuze echipe pentru ca nu erau de talia talentului sau, acum ar da orice numai sa joace fotbal.
Ar face-o si gratis, dar numai la Dinamo. "M-as intoarce cu mare placere la Dinamo. Acum nu as avea pretentii financiare, sunt intr-o situatie care nu imi permite asta. As juca gratis la ei. Fotbalul nu l-am uitat, dar as vrea sa imi dea cineva o sansa sa le arat ce pot. Am inceput sa merg si la biserica sa ma rog, sunt un om credincios si cred ca pana la urma voi avea sansa mea", a declarat jucatorul in varsta de 27 de ani care a activat ultima oara la Petrolul Ploiesti pentru cei de
la Ring.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.