Mithat află de la Seyran că sora lui are cancer. Vezi online live episodul 11 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 iul 2023, 11:57

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D joi, 20 iulie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D joi, 20 iulie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 11 al serialului “Melek”?

Mithat află de la Seyran că sora lui are cancer, îi zice lui Melek să nu își mai retragă plângerea ci să-l lase pe Alpay să își ia pedeapsa. Îi zice că nu trebuie să mai plece din oraș și o duce acasă.

Apoi el se duce la Seyran și o întreabă despre boala ei, dar nu vrea ca Melek să știe că el a aflat.

Este fericire mare la conac atunci când Seyit Ali se întoarce acasă. Kerem îl roagă pe Mithat să îi dea adresa lui Alpay ca să meargă să îi ceară socoteală însă Mithat nu i-o dă pentru că nu vrea să își facă probleme.

Citește și: Nehir Erdogan, eroina serialului Melek, a trecut printr-o căsnicie eșuată dar visează încă la marea dragoste! Iată cine a fost soțul superbei actrițe

Mithat îl lasă pe Alpay să creadă că Melek și-a retras plângerea. Alpay merge în oraș cu Funda liniștit și este prins și arestat. 

Melek îi cere lui Alpay să îi promită că nu mai încearcă să îi ia pe copii până la finalizarea procesului de custodie și în schimb își retrage plângerea.

Omer o sună pe Melek să îi spună că i-a făcut programare pentru chimioterapie următoarea zi. Defne îi răspunde și îl acuză că o folosește ca să se răzbune pe Melek.

Mithat află că Seyran are o fiică.

Când Cumali se vede evitat de toți din familie pentru că i-a supărat cu certurile și restricțiile nesfârșite în legătură cu familia Karadag, decide să le facă o surpriză neașteptată ca să îi împace.

El se întoarce acasă după mulți ani, cu o tavă mare cu kebab de la localul lui Seyit Ali. Îl sună pe Halil și îi spune că îl așteaptă la masă însă Halil îi spune să obțină întâi iertarea familiei Karadag și apoi să aducă kebab de la ei. Omer nu participă nici el la masă sub pretext că este obosit.

În ziua următoare îi trimite tava înapoi lui Seyit Ali, plină cu plăcinte de la localul lui.

Cei doi vechi prieteni se înțeapă unul pe altul cu vorbe dar amândoi savurează mâncarea celuilalt care le-a lipsit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 Zumrut o invită pe Meryem la masă. 

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, Halil nu renunță la Melek  

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei. Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.     

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.