Mithat din serialul Melek, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent celebrul actor Saim Güveloğlu

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2023, 23:29

Mithat din serialul Melek este considerat unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului în Turcia! Iată la ce schimbare de look a recurs recent chipeșul Saim Güveloğlu!

Saim Güveloğlu se află în lumina reflectoarelor de peste 15 ani și continuă să își încânte fanii cu aparițiile sale spectaculoase în producții de excepție. Deși are doar 38 de ani, chipeșul actor a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte încă de la primele roluri jucate pe micile ecrane. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte este serialul Melek în care a întruchipat personajul Mithat, care i-a adus un mare succes în carieră și notorietate pe plan internațional.

Mithat din serialul Melek a recurs la o schimbare de look uluitoare

Saim Güveloğlu s-a născut în anul 1985, în Adana, unde a crescut și a studiat peste ani. În ciuda faptului că își dorea să devină actor, după absolvirea liceului, chipeșul tânăr a hotărât la îndemnul părinților lui să se înscrie la Facultatea de Inginerie Informatică din cadrul METU, pentru a deveni inginer și pentru a avea un viitor sigur pe plan profesional.

Însă treptat, tânărul Saim a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și atunci s-a reorientat către un program de Master în cadrul Facultății de Teatru și Film, Specializarea Regie, a Universității Kadir Has, pe care l-a absolvit cu succes, reușind astfel să își îndeplinească visul de a deveni actor.

În 2008, Saim Güveloğlu a debutat pe platourile de filmare că regizor al primului sau scurtmetraj, Kahraman, care i-a adus și primul pas către celebritate și către carieră strălucită din prezent.

Opt ani mai târziu, ambițiosul Saim a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, unde de asemenea a încântat publicul cu talentul și cu șarmul lui captivant. Iar primul rol într-un serial de televiziune l-a jucat în anul 2020, când a acceptat să joace în distribuția serialului Melek, în care a interpretat personajul Mithat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Carismaticul Mithat din serialul Melek, pasiune nebănuită! Iată ce face renumitul actor Saim Güveloğlu când nu se află pe platourile de filmare

Dincolo de cariera fulminantă, Saim Güveloğlu este foarte activ și în mediul online, unde publică diverse imagini și clipuri video de senzație atât din viața de zi cu zi, cât și de pe platourile de filmare.

De curând, chipeșul actor și-a făcut apariția pe contul lui de socializare cu un look schimbat.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.