Mitica Dragomir la “TEO SHOW”: “Copilaria mea a fost trista. Am muncit de la patru ani"

Editor: Alina Dirdala Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Astazi, in emisiunea “TEO SHOW” de la Kanal D, Teo Trandafir l-a avut invitat pe Mitica Dragomir.

 

Mitica Dragomir la “TEO SHOW”: “Copilaria mea a fost trista. Am muncit de la patru ani, dadeam de mancare la vaci, la porci, aveam grija de casa!”
Astazi, in emisiunea “TEO SHOW” de la Kanal D, Teo Trandafir l-a avut invitat pe Mitica Dragomir. Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre copilaria lui, dar si despre viata alaturi de sotia sa, Vica, langa care traieste o poveste de dragoste incredibila de mai bine de 48 de ani.
Vica este si cea care l-a convins sa vina astazi in emisiune.
“Am refuzat multe emisiune in ultimul timp, dar am acceptat sa vin pentru ca nevasta mi-a spus:<>. Ma mir ca m-a suportat atatia ani!”, a spus Mitica Dragomir.
Fostul presedinte LPF a marturisit ca a inceput sa munceasca din greu inca din primii ani de viata.
“Copilaria mea a fost trista. Ma trezeau parintii cand se lumina si nu apucam seara pentru ca adormeam de oboseala, de la atata munca. De la patru ani am dat de mancare la vaci, la porci, eu aveam grija de casa, de tot. Parintii mei ajungeau seara tarziu acasa, iar pana faceau de mancare, cadeam lat. O sa va amuze ce o sa va spun, dar daca nu era comunismul, nu ajungeam nimic.
Atunci, un copil sarac primea haine, mancare si educatie. Acum un copil sarac, cum am fost eu, ori ajunge hot, ori intra la scoala de corectie. Statul nu face nimic pentru ei”, a spus Mitica Dragomir.
Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

Fostul

presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre copilaria lui, dar si despre viata alaturi de sotia sa, Vica, langa care traieste o poveste de dragoste incredibila de mai bine de 48 de ani.

Vica este si cea care l-a convins sa vina astazi in emisiune. “Am refuzat multe emisiune in ultimul timp, dar am acceptat sa vin pentru ca nevasta mi-a spus: <>.
Ma mir ca m-a suportat atatia ani!
”, a spus Mitica Dragomir. 

Fostul presedinte LPF a marturisit ca a inceput sa munceasca din greu inca din primii ani de viata. “Copilaria mea a fost trista. Ma trezeau parintii cand se lumina si nu apucam seara pentru ca adormeam de oboseala, de la atata munca. De la patru ani am dat de mancare la vaci, la porci, eu aveam grija de casa, de tot.
Parintii mei ajungeau seara tarziu acasa, iar pana faceau de mancare, cadeam lat. O sa va amuze ce o sa va spun, dar daca nu era comunismul, nu ajungeam nimic. Atunci, un copil sarac primea haine, mancare si educatie. Acum un copil sarac, cum am fost eu, ori ajunge hot, ori intra la scoala de corectie. Statul nu face nimic pentru ei
”, a spus Mitica Dragomir.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul nor>. Ma mir ca m-a suportat atatia ani!”, a spus Mitica Dragomir.

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre copilaria lui, dar si despre viata alaturi de sotia sa, Vica, langa care traieste o poveste de dragoste incredibila de mai bine de 48 de ani.

Vica este si cea care l-a convins sa vina astazi in emisiune. “ Am refuzat multe emisiune in ultimul timp, dar am acceptat sa vin pentru ca nevasta mi-a spus:<>. Ma mir ca m-a suportat atatia ani!”, a spus Mitica Dragomir. 

Fostul presedinte LPF a marturisit ca a inceput sa munceasca din greu inca din primii ani de viata. “Copilaria mea a fost trista. Ma trezeau parintii cand se lumina si nu apucam seara pentru ca adormeam de oboseala, de la atata munca. De la patru ani am dat de mancare la vaci, la porci, eu aveam grija de casa, de tot. Parintii mei ajungeau seara tarziu acasa, iar pana faceau de mancare, cadeam lat. O sa va amuze ce o sa va spun, dar daca nu era comunismul, nu ajungeam nimic. Atunci, un copil sarac primea haine, mancare si educatie. Acum un copil sarac, cum am fost eu, ori ajunge hot, ori intra la scoala de corectie. Statul nu face nimic pentru ei”, a spus Mitica Dragomir.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “
TEO SHOW” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul nor>. Ma mir ca m-a suportat atatia ani! ”, a spus Mitica Dragomir. 

Fostul presedinte LPF a marturisit ca a inceput sa munceasca din greu inca din primii ani de viata. “ Copilaria mea a fost trista. Ma trezeau parintii cand se lumina si nu apucam seara pentru ca adormeam de oboseala, de la atata munca. De la patru ani am dat de mancare la vaci, la porci, eu aveam grija de casa, de tot. Parintii mei ajungeau seara tarziu acasa, iar pana faceau de mancare, cadeam lat. O sa va amuze ce o sa va spun, dar daca nu era comunismul, nu ajungeam nimic. Atunci, un copil sarac primea haine, mancare si educatie. Acum un copil sarac, cum am fost eu, ori ajunge hot, ori intra la scoala de corectie. Statul nu face nimic pentru ei ”, a spus Mitica Dragomir.

Nu ratati, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45, emisiunea “
TEO SHOW ” prezentata de Teo Trandafir, la Kanal D.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.