MITING aviatic la Timisoara. Vizitatorii, impresionati de aeronavele militare care au defilat pe cer

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 07 oct 2020, 04:15

Timisoara, invadata de zeci de avioane. Atat de multe s-au strans la un loc incat abia mai vedeai cerul. E drept ca nici pe pamant nu mai aveai loc sa arunci un ac.

Caci timisorenii, si nu numai ei, s-au adunat sa vada un spectacol aerian unic. Iar pilotii nu i-au dezamagit! Iata-i pe cei mai buni piloti de acrobatie si parasutisti. Profesionistii au atins parca cerul cu aeronavele pe care le-au manevrat fara emotie si i-au lasat cu gura cascata pe spectatori.

Priviti aceste demonstratii de maestrie. Stai cu sufletul la gura cand le vezi! Spectacolul a durat o ora, dupa care s-a mutat la sol.

Micutii au luat locul pilotilor la mansa pentru o zi. Parintii i-au fotografiat la bordul aeronavelor expuse vizitatorilor: elicoptere Puma IAR 330 si celebrele avioane MIG 21 LANCER.

Nu doar micutii au fost impresionati, ci si parintii si bunicii care i-au insotit. Pe langa expozitia de aeronave militare, spectatorii mai curajosi din fire au avut ocazia sa se urce in balonul cu aer cald. Ultimul miting aviatic pe aeroportul din Timisoara a avut loc acum 14 ani.


##VIDEO117327##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: