Mitoșeru, vacanță de vis la Torino, înainte de startul noului sezon "Se strigă darul"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iun 2024, 17:51

Mihai Mitoșeru s-a întors din vacanță plin de forțe proaspete pentru un nou sezon "Se strigă darul", ce va începe sâmbăta aceasta, la Kanal D, și va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică seară de la 21:00.

Îndrăgitul prezentator a petrecut o săptămâna de vis în Torino și este pregătit să facă față provocărilor puse la cale de colega sa de emisiune, Grațiela Teohari Duban.

Mitoșeru, vacanță de vis la Torino, înainte de startul noului sezon "Se strigă darul"

Mihai Mitoșeru a declarat în nenumărate rânduri că este îndrăgostit de Italia. A fost la Roma și Florența de șapte ori, iar acum s-a reîntors la Torino, pentru a doua oară, fiind complet îndrăgostit de locurile, oamenii și mâncărurile din acest oraș străvechi.

Și pentru că a avut timp să viziteze și să experimenteze ce are de oferit acest oraș piemontez, a împărtășit și celor care încă nu l-au vizitat câteva trucuri pentru o escapadă reușită.

Citește și: Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”. Ce regrete are prezentatorul TV în prezent

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Spunem “Da!” celor mai frumoase nunți, începând din 22 iunie, la Kanal D! Noul sezon “Se strigă darul!”, cu Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va întra în casele românilor în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00

"Trebuie vizitat tot centrul, piatetele lor superbe, Castello, San Carlo, Vittorio Veneto, este minunat sus la Superga, parcul Valentino, Borgo Medievale.

Sunt locuri atât de frumoase! Sunt de vizitat toate cafenelele vechi din Torino, este de încercat celebra băutură în trei straturi, lapte, frișcă și cafea, fără să le amesteci, Bicerin. Chiar am fost la Caffe Bicerin, unde am încercat rețeta originală. Sunt de testat și felurile lor tradiționale de mâncare, vitello tonnato, paștele agnolotti și tajarin. Sunt multe locuri foarte frumoase de vizitat și de mâncat în Torino. Prima oară a fost frumos, acum a fost superb",  a
declarat Mihai Mitoseru.

Dacă a reușit să își încarce bateriile suficient de bine pentru a o "înfrânge" pe Grațiela Duban în goana după zestre, aflați sâmbătă seara, de la ora 21.00, la Kanal D, când începe noul sezon  plin de voie bună "Se strigă darul". Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.