MIZA cruciala si un premiu suplimentar inedit in jocul de astazi la Survivor Romania! Daniel Pavel a facut un anunt important despre noii concurenti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 feb 2021, 20:39
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Faimosii si Razboinicii vor lupta cu toate armele in primul joc important al saptamanii, pentru a castiga imunitatea si pentru premiul suplimentar!

In cea de-a saptesprezecea ediție Survivor România 2021, Faimoșii și Războinicii vor juca pentru cea mai importanta miza, imunitatea, dar si pentru un nou premiu suplimentar. Concurentii vor da totul pana la epuizare pentru cea mai dorita miza.

Dupa o luna petrecuta deja in mijlocul junglei, cu multe lipsuri, concurenţii se vor confrunta pe un nou traseu dificil din Republica Dominicană, in primul joc de imunitate al acestei saptamani.

Daniel Pavel face un anunt important despre noii concurenti!

Daniel Pavel a facut un anunt important inainte de a da startul jocului de imunitate de astazi. Acesta a anuntat faptul ca cei patru noi concurenti intrati in competitie nu vor putea fi nominalizati in cadrul consiliului de astazi si nici nu vor putea face nominalizari. Si totodata, prezentatorul emisiunii a spus ce se intampla cu starea Marilenei, care nu se va afla astazi alaturi de echipa sa, deoarece inca i se fac investigatii la spital, dupa ce s-a simtit rau pe insula.

"Cei patru concurenti care ni s-au alaturat in aceasta saptamana, Ana, Sebastian, Mihaela si Andrei nu pot fi nominalizati in urma jocului de astazi pentru ca au imunitate dar nici nu pot face nominalizari!", a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Momente de groaza pentru Marilena la Survivor Romania! Razboinica a ajuns la spital in stare grava!

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audiență cu “Survivor România”! Stația TV s-a clasat pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate! 2 Faimoși și 2 Războinici s-au alăturat aseară celor două echipe la “Survivor România”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In ce consta MIZA si premiul suplimentar pentru care Faimoșii și Războinicii se vor lupta in jocul de astazi?

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, i-a anuntat pe concurenti ca pe langa imunitate, echipa castigatoare va mai putea sa se bucure si de un premiu suplimentar in aceasta seara. Astfel, in cel de-al saptesprezecelea joc de la Survivor România, Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru mult ravnita imunitate si pentru un premiu suplimentar, care va consta intr-un sandwich-uri cu ton.

Astfel, fiecare concurent al echipei castigatoare va putea primi cate doua sandwich-uri cu ton. Vestea a fost primita cu mare bucurie de toti concurentii, care vor da totul pe traseu pentru a reusi sa isi potoleasca foamea cu delicioasele gustari, dar si pentru a doabandi imunitatea pentru echipa lor.

"Echipa care castiga primul joc de imunitate al saptamanii castiga desigur, totemul de imunitate si un consiliu de nominalizare linistit! Insa mai avem un premiu pentru aceasta echipa care va castiga astazi: doua sandwich-uri cu ton pentru fiecare membru al echipei!",

a adaugat Daniel Pavel.

De asemenea, prezentatorul emisiunii a mai anuntat faptul ca in jocul de imunitate de astazi concurentii vor juca cate patru fete si cinci baieti. Musty de la Razboinici si Simona Hapciuc de la Faimosi nu au primit acceptul medicului de a intra astazi pe traseu.

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.