MIZA fara precedent la Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a facut anuntul! Iata ce premiu fabulos ii asteapta pe castigatorii jocului de recompensa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 apr 2021, 21:59
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.
Sursa: Captură KANAL D

Faimosii si razboinicii se vor lupta astazi, in primul joc al saptamanii, pentru o miza fara precedent la Survivor Romania! Iata ce premiu ii asteapta pe castigatori!

A inceput o noua saptamana la Survivor Romania 2021! In primul joc al saptamanii, cel pentru recompensa, care ii motiveaza si ii ambitioneaza de fiecare data atat pe Faimosi, cat si pe Razboinici, deoarece de fiecare data este pus la bataie un premiu ce consta in mancare atat de ravnita de toti concurentii. La fel se va întâmpla și în această săptămână, când cele două echipe se vor lupta pe un traseu dificil, exclusiv pe sol, pentru a câștiga recompensa de-a dreptul fabuloasa.

Care este miza jocului pentru recompensa? Daniel Pavel a facut anuntul incredibil!

Ca de fiecare data inaintea jocurilor pentru recompensa, concurentii ambelor echipe asteapta cu nerabdare anuntul lui Daniel Pavel pentru a afla miza pentru care se vor lupta pe traseu. In aceasta saptamana, jocul de recompensa va avea o miza fara precedent.

Astfel, Daniel Pavel a anunțat faptul ca invingatorii vor parasi pentru prima data campul lor pentru a merge la un restaurant unde vor savura niste hamburgeri deliciosi, la care visau de mult timp.

Reacțiile concurenților au fost pe măsură, aceștia fiind foarte bucurosi de premiul pus in joc astazi si au promis ca vor da totul pe traseu pentru a castiga.

"Important in ceremonie, momentul in care trebuie si vreti sa aflati miza jocului de recompensa de astazi! Echipa care castiga jocul de recompensa, primul joc al saptamanii la Survivor Romania, va avea ocazia sa faca ceva fara precedent la Survivor: sa iasa din insula, sau din camp, sa mearga la un restaurant si sa se bucure de o priveliste nemaivazuta pana acum la Survivor Romania! Si de asemenea

sa savureze hamburgeri! Asa ca miza este cruciala!", a spus Daniel Pavel.

Dupa ce a prezentat alcatuirea traseului pe care vor lupta astazi concurentii ambelor echipe in jocul de recompensa, Daniel Pavel i-a anuntat ca vor juca cinci baieti si trei fete din fiecare echipa si totodata acesta a adus vesti si despre starea de sanatate a lui Catalin Morosanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Catalin Morosanu nu se afla dupa cum puteti observa in randurile Faimosilor! Se afla sub investigatii medicale, continua investigatiile!", a mai adaugat Daniel Pavel.

Citeste si: Surpriza uriasa astazi, la Survivor Romania 2021! Patru noi concurente au intrat in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci! Cine sunt acestea?

Citeste si: Zanni, bulversat de eliminarea Anei Porgras! Ce i-a spus Culita despre plecarea colegei lor? "Jador a inteles asa! Initial mi-a spus ca..."

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.