Miza jocului de imunitate este dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu suplimentar. Daniel Pavel: „Echipa câștigătoare primește...”

Autor: Marina Ionescu

Primul joc de imunitate al săptămânii are o miză dublă, ceea ce îi bucură nespus de mult pe Faimoși și Războinici. 

Faimoșii și Războinicii vor lupta cu toate armele pentru a câștiga imunitatea, dar acesta nu este singurul premiu al serii. Care este premiul suplimentar al jocului?

Citeste si: Scandal monstru între Sorin Pușcașu și Albert Oprea la Survivor România: "Ești un gunoi!"

Primul joc pentru imunitate al saptamanii la Survivor Romania

Astazi se va disputa primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii se vor lupta din nou pentru o miza cruciala.

In editia de astazi a emisiunii Survivor Romania 2021, se va disputa primul joc de imunitate al acestei saptamani. In conditiile in care ambele echipe isi doresc sa isi adjudece imunitatea pentru a-si pastra aceeasi compenenta pe mai departe, se anunta un joc cu multa adrenalina, in care se duce o lupta crunta pe traseu.

Citeste si: Ce a pățit Alin Sălăjean după ce a văzut ediția de joi a emisiunii Survivor România 2021? Războincul a făcut dezvăluirea: „Pe bază de stres...”

Atat Faimosii cat si Razboincii sunt constienti de importanta extrem de mare a jocului pentru imunitate, pentru a-si pastra coechipierii in echipa cat mai mult timp posibil, motiv pentru care vor da totul pe traseu pentru a castiga imunitatea, dar si recompensa suplimentara pusa in joc astazi, ce consta in noi provizii atat de benefice pentru a supravietui in Republica Dominicana si pentru a face fata efortului fizic.

Miză dublă în jocul de imunitate de astăzi. Ce le-a dezvăluit Daniel Pavel concurenților de la Survivor România 2021?

Daniel Pavel le reamintește de fiecare dată concurenților cât de importantă este câștigarea imunității, însă în această seară, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a mai făcut un anunț important. Ce premiu suplimentar este pus în joc?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Recompensa primului joc de imunitate este pentru echipa castigatoare, orez, faina, si cartofi, 2 kg, si jumatate de litru de ulei. Echipa care pierde imunitatea, castiga jumatate din aceasta cantitate.", a anuntat Daniel Pavel.

Citeste si: Jador a parasit competitia „Survivor Romania”! Editia de aseara a emisiunii a plasat statia pe primul loc pe toate targeturile

După câteva momente de suspans, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat cum arată traseul pe care se vor duela Faimoșii și Războinicii în această seară.

"Concurentii intra pe un traseu exclusiv la sol. Ii asteapta o succesiune de sase cuburi, care trebuie deplasate de o parte pe alta a unui perete transparent de lemn.

Urmeaza o succesiune de trei cuburi de dimensiuni mai mari, amplasate in zigzag, care trebuie pozitionate intr-o deschizatura prevazuta special intr-o podea.

Dupa care ii asteapta doua rastele triunghiulare cu cate sase cuburi fiecare, care tebuie doborate cu ajutorul unei prajini.

Urmeaza deplasarea unui cub la inaltime pe o plasa, tot prin intermediul unei prajini. Dupa care cubul poate fi aruncat inainte. Concurentii au un tunel de plasa prin care trebuie sa deplaseze cubul.

La proba de final sunt trei burdufuri pozitionate deaupra unor placi ceramice pe care concurentii trebuie sa le doboare.", a explicat Daniel Pavel.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.