Miza jocului pentru recompensă i-a lăsat fără cuvinte pe concurenții de la Survivor România 2021. Ce premiu pot câștiga Faimoșii și Războincii?

Autor: Amalia Georgescu
Concurenții de la Survivor România 2021, încântați de premiul pe care îl pot câștiga la finalul jocului pentru recompensă
Sursa: Captură KANAL D

Săptămâna începe în forță la Survivor România 2021 cu un nou joc de recompensă. Ce premiu pot câștiga Faimoșii și Războinicii și cum arată traseul din această seară?

Primul joc al săptămânii la Survivor România 2021 este jocul pentru recompensă, unul care îi motivează de fiecare dată atât pe Faimoși, cât și pe Războinici, având în vedere că în majoritatea situațiilor este pus în joc un premiu „delicios”. La fel se va întâmpla și în această săptămână, când cele două echipe se vor întrece pe un traseu dificil pentru a câștiga recompensa.

Care este miza jocului pentru recompensă? Incredibil pentru ce luptă Faimoșii și Războincii de la Survivor România 2021

Hrana este foarte importantă la Survivor România 2021, motiv pentru care Faimoșii și Războincii luptă cu toate forțele pentru a câștiga jocurile de recompensă la finalul cărora pot intra în posesia anumitor alimente sau se pot bucura de porții generoase de mâncare. În această săptămână, jocul pentru recompensă va avea din nou o miză uriașă. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat că echipa câștigătoare va primi câte două rulouri cu carne și legume pentru fiecare membru al echipei.

Reacțiile concurenților au fost pe măsură, aceștia fiind foarte încântați de premiul pus la bătaie.

„Câte două rulouri cu carne și legume de fiecare membru al echipei.”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Survivor România 2021. REACTIA Anei Porgras dupa ce Jador a acuzat-o ca are o relatie la Survivor Romania 2021 cu Zannidache

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată traseul pe care se vor întrece Faimoșii și Războinicii?

Primul joc din această săptămână de la Survivor România 2021 va fi unul în care viteza de pe traseu va face diferența. Rapiditatea cu care concurenții din cele două echipe vor parcurge traseul îi va ajuta pe aceștia să obțină cât mai multe puncte și să câștige jocul pentru recompensă. Daniel Pavel le-a explicat concurenților care este regulamentul jocului din această seară, după care le-a lăsat câteva minute la dispoziție pentru a-și face o strategie de joc.

„Concurenții intră pe traseu, fiecare cu câte o scară. Trebuie să treacă această scară printr-o succesiune de jgheaburi, după care, printr-un obstacol aflat la înălțime îi așteaptă o scară cu care concurenții ajung la proba de final. La proba de final, concurenții trebuie să acționeze o catapultă pe care sunt poziționate mingi de dimensiunea mingii de handbal. Concurenții trebuie să introducă câte o minge în fiecare din cele două coșuri amplasate în fața lor.

Concurentul care reușește să introducă primul cele două mingi este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care va acumula prima 10 puncte este echipa care va câștiga primul joc al săptămânii la Survivor România și recompensa pusă în joc.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Citeste si: Survivor România 2021. Coalitie impotriva lui Albert Oprea de la Razboinici! Ce i-au facut coechipierii din tabara dupa ce i-au aflat SECRETUL

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.