Moarte cumplită pentru un curier, presupus român, în Marea Britanie. Acesta a fost târât aproape 1 km, după ce a încercat să oprească un hoț care îi furase duba

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 aug 2024, 13:56

Claudiu-Carol Kondor și soția sa. Se presupune că bărbatul este român

Sursa: DailyMail

Un incident tragic a avut loc în Marea Britanie, unde un curier, despre care se crede că era de origine română, și-a pierdut viața în condiții terifiante.

Bărbatul, identificat drept Claudiu, a încercat să prevină furtul dubei sale, dar acest act de curaj s-a dovedit a fi fatal. Incidentul s-a petrecut în West Yorkshire, în jurul orei 18:45, după ce Claudiu a livrat un colet la o adresă. În acel moment, el a surprins un hoț care încerca să-i fure vehiculul.

Citește și: El este Abdullah, eroul care l-a imobilizat pe atacatorul român, după ce a înjunghiat o fetiță, în Londra: „Am sărit pe el și l-am apucat de mână”

Claudiu a fost târât aproape 1 km în timp ce încerca să își recupereze duba

În încercarea disperată de a opri hoțul, Claudiu s-a agățat de portiera dubei, însă acesta a demarat în trombă. Curierul a fost târât pe o distanță de peste 800 de metri, timp în care vehiculul a lovit două mașini parcate. În cele din urmă, Claudiu a fost găsit grav rănit și a zăcut pe șosea, puțin înainte de ora 19:00.

Deși echipajul de prim-ajutor a intervenit rapid, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată, iar acesta a fost declarat decedat la fața locului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, Claudiu K. era în timpul serviciului.

Poliția din West Yorkshire a anunțat că familia lui Claudiu este devastată de această pierdere, iar pe rețelele sociale au apărut numeroase mesaje de condoleanțe. În timp ce autoritățile continuă căutările pentru capturarea hoțului, compania la care lucra Claudiu a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini familia îndurerată. 

„Fără îndoială, muncea pentru a-și întreține familia, și niște ticăloşi i-au luat duba. A încercat să-i oprească, ca să nu-și piardă slujba și, în schimb, și-a pierdut viața"/ „ RIP pentru bietul om care și-a pierdut viața în timp ce muncea cinstit pentru familia lui"/ „ Mi se rupe inima pentru acest om și familia lui" sunt doar câteva din comentariile din mediul online.