Moarte cumplită pentru un tânăr de 23 de ani, în Sebeș. Acesta intrase în baltă pentru a se răcori, dar a rămas blocat în mâl

Autor: Laura Macovei

Tânărul a intrat în baltă pentru a se răcori, dar totul s-a transformat într-o tragedie

Sursa: Ziarul Unirea

Un tânăr de doar 23 de ani și-a găsit sfârșitul în mod tragic. Tânărul a intrat într-o baltă pentru a se răcori în timpul unei zile caniculare, însă ceea ce ar fi trebuit să fie un moment de relaxare s-a transformat rapid într-o luptă disperată pentru viață.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Șibot, joi după-amiază. Balta aparent inofensivă în care a intrat tânărul ascundea un pericol mortal: mâlul de pe fundul acesteia. După ce a intrat în apă, tânărul a rămas blocat în mâl și, din păcate, nu a reușit să se elibereze.

Citește și: Un tată și-a salvat fiica din râul Timiș, dar a plătit cu propria viață. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Un tânăr a murit după ce a intrat într-o baltă să se răcorească

Într-o zi caniculară, tot ceea ce își dorea tânărul era o zi de relaxare și bălăceală. Însă, totul a rezultat într-o adevărată tragedie. Acesta a rămas blocat în mâl și nu a mai putut ieși la suprafață.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Potrivit ziarulunirea.ro, Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială scafandri cu barcă și o EPA.

Citește și: Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări

Când pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să-l scoată din apă, el se afla deja în stop cardio-respirator. Deși medicii au încercat să-l resusciteze, toate eforturile au fost în zadar, iar tânărul a fost declarat decedat.