Moarte învăluită în mister! Cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL de la Crevedia, a decedat la vârsta de 50 de ani

Author: Diana Bostan

Bogdan Georgian Pușcoi, pompierul care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL de la Crevedia.

Sursa: Facebook

Bogdan Georgian Puşcoi este pompierul care, în anul 2020, a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL de la Crevedia. Acesta s-a stins din viață la doar 50 de ani.

Pompierul a fost declarat decedat în urma unui accident de motocicletă, la fix o săptămână de la explozia de la Crevedia.

Bărbatul s-a stins din viață în mod subit la doar 50 de ani

Ofițerul Bogdan Georgian Puşcoi este cel care a ridicat autorizația de funcționare a stației GPL de la Crevedia, în anul 2020. În anul 2021, bărbatul și-a încheiat activitatea din cadrul ISU și a ieșit la pensie.

Citește și: Nicoleta și-a pierdut viața chiar de ziua ei. Femeia a fost ucisă de un șofer beat și drogat în Popești Leordeni „A prins-o între două mașini și la spital a decedat”

Vestea că fostul pompier s-a stins din viață la doar 50 de ani, într-un accident de motocicletă, a căzut ca un trăsnet peste familie și apropiați.

Accidentul a avut loc sâmbătă, 2 septembrie, la fix o săptămână de la explozia stației GPL de la Crevedia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: El este Mihai, salvatorul copilului de 10 ani din accidentul din Botoşani în care au murit trei persoane

Bărbatul se afla la prima lui lecție moto, în comuna Ulmi, județul Dâmbovița.

Acesta ar fi intrat într-un zid după ce a pierdut controlul motocicletei. Fostul pompier a decedat pe loc, în timp ce instructorul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Autoritățile au emis un comunicat în legătură cu acest accident

“Din primele date, se pare că un bărbat de 50 de ani, care s-ar fi deplasat pe motocicletă alături de un alt bărbat de 60 de ani, s-ar fi izbit de zidul unui gard.

Din nefericire, s-a constatat decesul bărbatului de 50 de ani, celeilalte persoane fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, a arătat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa într-un comunicat.

Citește și: Lăsată să agonizeze pe marginea străzii. O mamă a fost lovită în plin de o maşină, iar fiul cu nevoi speciale a fost martor

Despre această tragedie a vorbit și Raed Arafat, care a ținut să lămurească circumstanțele în care fostul pompier și-a pierdut viața.

Arafat susține că acesta nu purta cască și a intrat cu viteză într-un zid.

Citește și: Continuă seria tragediilor pe șoselele din România! Două persoane au fost rănite în urma unui accient provocat de un șofer drogat

„  Marți, ora 11, o să îl însoțim pe ultimul drum pe soțul meu, Pușcoi Bogdan Georgian. De astăzi, o să fie depus la Capela Bisericii Mihail și Gavril (sens giratoriu polivalenta).

Vă Mulțumesc tuturor”,  a scris soția lui Pușcoi Bogdan.