Moarte naturală sau crimă? Medicii legiști au anunțat cauza decesului lui Andrei Versace. Influencerul ar fi avut parte de un sfârșit lent și dureros

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 01 aug 2024, 16:21

S-a aflat cauza morții lui Andrei Versace.

Sursa: Facebook: Andrei Pârvan

Au apărut noi detalii în cazul morții lui Andrei Versace. Medicul legist a efectuat necropsia la două zile după descoperirea cadavrului, iar raportul preliminar a clarificat cauza decesului, eliminând suspiciunile de crimă sau sinucidere.

Conform informațiilor furnizate de Spynews, ficatul lui Andrei Versace s-a rigidizat din cauza consumului zilnic de două sticle de tărie. Neputând metaboliza alcoolul, esofagul s-a umplut de cheaguri și sânge, cedând în cele din urmă, ceea ce a dus la o hemoragie internă masivă.

Citește și: Andrei Versace ar fi fost căutat și amenințat de un clan periculos! Acesta ar fi luat bani cu împrumut și nu i-a mai dat înapoi. Polițiștii încă cercetează moartea suspectă a „regelui Fițelor”

S-a aflat cauza morții lui Andrei Versace

Potrivit sursei menționate anterior ce citează rezultatele preliminare ale necropsiei, esofagul lui Andrei Versace ar fi cedat complet, sângele inundând stomacul și determinându-l pe Andrei Versace să leșine și să-și piardă viața din cauza scăderii bruște a tensiunii.

Moartea sa a fost lentă și dureroasă, iar transformările suferite de corp după deces au fost atât de dramatice încât, în ziua înmormântării, sicriul a fost ținut cu capacul închis.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Versace. Mama și fratele nu s-au dezlipit de lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al influencerului: „Te vom iubi mereu”

Andrei Versace, care s-ar fi aflat sub presiunea datoriilor față de un temut clan interlop din București, s-a confruntat cu o spirală descendentă de la o viață plină de opulență la una de frică și abuz. Acest declin a culminat cu consumul excesiv de alcool, care, într-un final, i-a provocat o moarte lentă și dureroasă. Medicii legiști au concluzionat că ficatul său nu mai putea procesa alcoolul, ducând la rigidizarea organului și la o hemoragie fatală.

Andrei Versace a fost găsit într-o baltă de sânge

Un apel la 112 dat de către panicul complexului rezidențial în care locuia Andrei Versace menționa un miros înțepător ce venea de la apartamentul bărbatului. Autoritățile au venit la locul precizat de paznic, iar deoarece ușa era încuiată, polițiștii au fost nevoiți să cheme un echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. 

Citește și: Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat în apartamentul său! „Avea probleme mari” Influencerul a avut o ultimă dorință

Intrați în apartamentul de lux al lui Andrei Versace, polițiștii au văzut trupul neînsuflețit al bărbatului într-o baltă de sânge, pe podeaua din bucătăria apartamentului. Primele cercetări arată că pe corpul victimei nu sunt prezente urme de violență, însă cu toate acestea, trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

„În urma cercetărilor și verificărilor efectuate, în apartament a fost găsită o persoană decedată, fiind vorba despre un bărbat, fără a prezenta urme de violență”, spun oamenii legii, potrivit romaniatv.net.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!