Moarte suspectă într-un hotel din Alba Iulia. O femeie a fost găsită prăbușită pe terasă. Care sunt cauzele decesului

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 30 aug 2022, 02:25

O femeie a fost gasita moarta

Caz șocant în Alba Iulia. O femeie a fost găsită decedată pe terasa unui hotel marți dimineață, în jurul orei 8:00. Care sunt cauzele morții?

Cazul care a șocat pe toată lumea. În cursul dimineții de marți, pe terasa hotelului Cetatea din Alba Iulia a fost găsită o femeie decedată.

Moarte suspectă într-un hotel din Alba Iulia. O femeie a fost găsită prăbușită pe terasă. Care sunt cauzele decesului  

Potrivit primelor informații, femeia ar fi căzut de la etajul hotelului din Alba Iulia.

Poliția a informat că: ”o persoană de sex feminin este decedată în zona Hotelului Cetate din Alba Iulia, posibil căzută de la înălţime”. 

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoprit pe terasa exterioară a hotelului din Alba Iulia. 

Citeste si: Atentat în SUA: O mașină SUV a intrat intenționat în mulțime în timpul unei parade de Crăciun. Mai multe persoane au murit și alte 40 sunt rănite

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Caz asemănător și în Cluj. Un profesor de la Facultatea de Medicină a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui hotel

Un caz asemnănător a avut loc și în Cluj-Napoca. Un profesor de 33 de ani de la Facultatea de Medicină s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui hotel din oraș.

Profesorul era, de asemenea, medic specialist în genetică medicală și lucra la un spital cunoscut din Cluj.

Acesta era cazat marți, 19 octombrie, la etajul cinci al unui hotel, iar miercuri, el s-ar fi aruncat de pe balconul acestuia.

”Lucra la laborator, aveam ceva mai mult de lucru în această perioadă, dar își făcea treaba. Regretăm această pierdere, este o mare tristețe între noi, cei care l-am cunoscut și am lucrat cu el”, a spus un coleg al acestuia.

Acesta trebuia să meargă marți la prietena sa, tot medic, care avea cheile de la locuința lui, dar nu a mai ajuns la ea.

”Aceasta l-a așteptat toată noaptea și nu știa unde e, el nu a dat niciun semn. Apoi a aflat că s-a aruncat de la etaj. Este devastată. Nici ea nu și-a dat seama că ar fi avut probleme”, a

precizat un alt coleg.

Citeste si: BREAKING NEWS: Explozie urmată de un incendiu la Aerostar Bacău. Trei persoane au fost transportate de urgență la spital