Moartea lui Halit aduce agitație în rândul celor apropiați. Vezi online live episodul 87 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 19 ian 2024, 03:50

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 19 aprilie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 19 aprilie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Prețul Fericirii” va fi difuzat miercuri, 19 aprilie 2023, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

După moartea lui halit se produc confuzii și agitație

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

În momentul în care mama lui Cagatay o numește pe Yıldız amanta fostului ei soț, lucrurile se complică.

Chiar dacă Yildiz încearcă să spună adevărul, Feride nu o ascultă. Auzind ce i s-a spus fiicei sale, Asuman merge foc și pară și se ceartă cu Feride.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz, Ender și Sahika vor trece prin momente dificile, după dispariția lui Halit! Compania familiei Argun va ajunge în pragul falimentului

Cagatay își dă seama că a fost o neînțelegere și nu acordă importanță evenimentului, dar Yildiz și Asuman merg la companie a doua zi și îi povestesc lui Hasan Ali întreaga situație. Asuman îl place pe Hasan Ali și caută pretexte pentru a se întâlni cu el. Știind că Cagatay nu a mai discutat cu el de când a divorțat de Feride, îi propune lui Hasan să-l ajute să se întâlnească cu el acasă la ea ca să discute.

Ender nu se înțelege deloc cu noul asociat. Ea se ocupă de operele de caritate ale firmei și de data aceasta vrea să sponsorizeze o operă de artă modernă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Yildiz și Asuman au deschis o spălătorie, iar Emir și Caner lucrează cu ele. Zehra vrea să deschidă și ea o afacere, iar Asuman o ajută să închirieze un local și îi propune să se asocieze amândouă.

Mert a făcut o înțelegere cu Şahika, dar se retrage fiindcă nu are încredere în ea.

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale favorite, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Halit cade pe scări și se află în pericol de moarte, iar Yildiz pierde custodia copilului. Vezi online live episodul 85 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla începând de miercuri, 29 martie, cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe din partea fostului soț Halit (Talat Bulut) iar reacția frumoasei femei va fi pe măsură.

Serialul“ Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.