Moartea lui Ioan Boc, nasterea siamezelor si funeraliile lui Kim Jong-il fac topul celor mai populare subiecte de saptamana aceasta! si Metro

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:05

In fiecare sambata, Kanal D iti face rezumatul celor mai importante evenimente de peste saptamana, ca tu sa te poti bucura de mai mult timp liber, fara sa pierzi contactul cu actualitatea.

Saptamana indurerata pentru familia premierului Emil Boc. Tatal acestuia, Ioan Boc, in varsta de 87 de ani, a decedat in urma unui accident vascular, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Acesta a fost inmormantat joi dupa-amiaza, in cimitirul din satul Rachitele, unde au participat la ceremonie multe capete oficiale. Printre ele, il mentionam pe presedintele Traian Basescu, Elena Udrea, Anca Boagiu, Vasile Blaga si Gheorghe Ialomitianu, precum si multi lideri democrat-liberali.


Citeste si Premierul Emil Boc si-a condus tatal pe ultimul drum VIDEO

Un caz medical foarte special la maternitatea din Pitesti. S-au nascut doua fetite siameze, lipite in zona toracelui, avand un ficat comun. Din fericire, dupa ce au fost transportate de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, s-a ajuns la concluzia ca fetitele au inimi separate, ceea ce face ca o posibila operatie de separare a lor sa poata decurge cu succes.
Medicii au declarat ca operatia de separare va putea fi facuta in clipa in care fetitele vor ajunge la 3,5 kilograme fiecare.

Citeste si Siamezele au sanse mari sa supravietuiasca VIDEO

Saptamana aceasta au avut loc funeraliile liderului nord-coreean Kim Jong-il. Strazile in Phenian au devenit neincapatoare pentru sutele de mii de oameni care au iesit sa-si ia ramas bun de la liderul lor.
Niciun oficial strain nu a fost invitat sa particip la ceremonie. Kim Jong-il a murit pe 17 decembrie, in urma unui stop cardiac. Coreea de Nord se afla in doliu national, iar cetatenii plang zi si noapte disparitia liderului lor.

Citeste si Sute de mii de oameni si-au luat ramas bun de la liderul nord-coreean Kim Jong-il VIDEO

 

Taguri: