Moartea lui Kadir cade ca un trăsnet asupra fraților săi. Omer încearcă să-l găsească pe ucigașul fratelui său. Noi evenimente dramatice vor avea loc, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 11 ian 2023, 00:01

Omer încearcă să-l găsească cu orice preț pe ucigașul fratelui său

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D

Serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în atenția telespectatorilor povestea impresionantă a patru frați rămași orfani, care se luptă din greu să supraviețuiască, în ciuda capcanelor care le sunt întinse. Kadir, cel mai mare dintre frați, se luptă din răsputeri să le asigure fraților săi mai mici un trai mai bun, după ce părinții lor au murit.

Lupta pentru supraviețuire este un adevărat test pentru ei.

Omer încearcă să-l găsească pe ucigașu fratelui său 

Moartea lui Kadir a căzut ca un trăsnet asupra fraților săi mai mici, el fiind capul familiei, după ce părinții lor au murit. Omer nu poate accepta că sprijinul lor nu mai este, pierderea lui le-a luat și ultima fărâma de zâmbet de pe chip.

Omer nu are liniște până nu-l va găsi pe cel care i-a ucis fratele, astfel pune un anunț pentru a ajunge mai ușor la criminal.

”Mi-a murit fratele. Nu mai înțeleg nimic”, a spus Omer, nervos.

Omer primește un telefon din partea unui străin care îi spune că-l poate ajuta în găsirea criminalului și își dau întâlnire într-o benzinărie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație pe platourile de filmare, alături de doi colegi dragi! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță Melis Minkari, în spatele camerelor de filmat!

Moment în care copiii lui Afik Atakul aud conversația dintre Omer și străinul care vrea să-i ofere informații despre ucigașul lui Kadir. Aceștia își avertizează tatăl și-l urmăresc pe Omer.

Citește și: Cine este și câți ani are Lizge Cömert, frumoasa actriță care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată tânăra fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor!

Ayse se străduiește să-și îngrijească familia și să se ocupe de frații săi, lipsa lui Kadir o sfâșie.

Akif și Kaan ajung înaintea lui Omer la magazinul bărbatului care spune că a văzut accidentul și îl face să tacă, astfel și ultima speranță a lui Omer este spulberată de Akif.

Urmăriți un nou episod plin de suspans, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.