Moartea nu iarta pe nimeni! Pregatirile de inmormantare pentru Alain Delon sunt in toi. Ultima dorinta, CUTREMURATOARE

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 23 oct 2018, 17:37

Marele actor a fost operat de curand, in mare secret, intr-o clinica din Elvetia.

In varsta de 82 de ani si chinuit de mari probleme de sanatate, marele actor francez, Alain Delon, este pregatit pentru momentul in care isi va da ultima suflare. Delon si-a pregatit propria inmormnatare si cere sa fie ingropat pe domeniul sau din Douchy, in locul in care se alfa cimitirul un de i-a ingropat pe toti cei 50 de cainii pe care i-a avut din 1975 pana in prezent.

„Am obtinut autorizatia pentru a fi inmormantat in capela mea, in mijlocul cainilor mei. Toata viata mea este aici, in aceste morminte. Vreau sa fiu inmormantat in mijlocul animalelor mele”, a declarat Alain Delon, potrivit publicatiei Paris Match.

In momentul de fata, cainele pe care il iubeste cel mai mult este un ciobanesc belgian, pe nume Loubou, in varsta de 3 ani.

Delon tine atat de mult la Loubou, incat, este hotarat sa il ia cu el in mormant, daca va inceta din viata inaintea animalului.

„Daca voi muri inaintea lui, ii voi cere veterinarului sa plecam impreuna. ii va face o injectie, pentru ca el sa moara in bratele mele. Prefer sa moara asa, decat sa stiu ca va muri culcat pe mormantul meu din cauza suferintei cauzate de despartirea noastra”, a marturisit Alain Delon