Mobilizare fără precedent pentru fratele unui tânăr ucis într-un accident

Autor: B.M.
Actualizat: 12 feb 2020, 13:54
accident

Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” și Opera Națională Română din Cluj-Napoca au demarat o campanie umanitară pentru susținerea lui Samuel Barani, fratele lui Filip Barani, tânărul bistrițean mort în accidentul teribil de duminică din Cluj-Napoca.

Samuel Barani este masterand la Academie și, din 2016, membru al Corului Operei Române din Cluj-Napoca. Tânărul trece prin clipe extrem de grele după ce fratele lui, Filip, a murit în groaznicul accident de pe strada Horea, iar părinții lui au fost grav răniți.

Fratele său a murit de ziua sa

Samuel Barani și-a început pregătirea muzicală la 17 ani, clarinet şi pian, apoi şi-a continuat studiile la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa – secţia canto clasic.

Sami a câștigat ediția a 52-a a Festivalului „Crizantema de Aur” (2019), la prima participare într-un festival naţional. Samuel Barani a împlinit 25 de ani tocmai duminică, în ziua fatidică pentru familia sa!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește continuarea pe MonitorulCJ.ro

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.