Mocanu a aruncat bomba: "Dovada că Andra stă cu mine din interes"! Ce a dezvăluit

Autor: A.I.

Mocanu a ținut să le închidă gura tuturor celor care cred că Andra stă cu el din interes. Un vlog realizat chiar din pat spulberă o astfel de ipoteză.

Andra îi spune în vlogul denumit de Mocanu "Dovada ca Andra stă pe interes! Pentru toți cei care au încercat să mă “avertizeze”" că îl iubește și că nu poate sta departe de el. 

Andra: Și dacă acum dorm pe mine eu tot te iubesc, chiar dacă sunt somnambulă. Te iubesc cel mai mult!(...) Sunt sinceră. Tati, tu mă iubești pe mine așa cum te iubesc eu pe tine?

Mocanu: Da

Andra: Sau puțin mai puțin?

Mocanu: Puțin mai puțin

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

None, atac dur la Jador: "Jardel ăsta..." Uite ce a putut spune despre el!

None a avut un mesaj extrem de dur referitor la Jador. Fostul concurent de la" Puterea dragostei" l-a atacat dur pe cântăreț.

"Jardel ăsta era singurul care putea să plângă după o femeie în emisiune trăind cu alta de 6 ani. A fost singura marionetă capabilă de așa ceva", l-a atacat None într-un mesaj pe Jador.

Reea și Tina au comentat disputa dintre cei doi, care nu este una de ieri, de azi.

"Jador l-a amenințat"

"None, mesaj pentru Jador. Este un subiect sensibil.

Vreau să vă spun că un mare factor al plecării din emisiune a lui None a fost Jador, pentru că Jador l-a amenințat cu anumite lucruri, nu pot să intru în detalii.

None a preferat să plece, să nu existe și mai multe scandaluri.

Jador și-a jucat foarte bine cartea pentru că știa că None era un pericol pentru el la momentul acela", au susținut Reea și Tina într-un vlog.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.