Mocanu a spus adevărul despre relația lui cu Cristina Pucean! "Video-ul ăsta îl fac pentru Andra"

Autor: A.I.
Actualizat: 30 nov 2019, 13:23

Mocanu a făcut un vlog în care a lămurit relația lui cu dansatoarea preferată a maneliștilor, Cristina Pucean, despre care tot vorbește lumea.

"Deci video-ul ăsta îl fac special pentru Andra, să mai aud eu că îmi spunea ea mie că sunt dezordonat. Eu am o geantă, Culiță s-a împrăștiat peste tot, nici măcar nu e camera lui, e camera mea.

Tre' să mergem la eveniment. Andra, să știi că nu facem nicio prostie, mergem, suntem băieți serioși, am lăsat fetele la intrare, nu ne deranjează nimeni. Mergem, cântăm, dansăm cu lumea, eu n-o să dansez cu Cristina, să știi, Culiță", a spus Mocanu în vlog.

Dialogul a continuat în mod spumos:

Mocanu: O să dansez un pic cu ea...

Culiță: Poate vrea ea să danseze cu tine

Mocanu: Jadorule, dacă nu eram cu Andra, ți-o făceam în seara asta. I-o făceam așa, puțin

Culiță o alege pe Carmen de la Sălciua în detrimentul Cristinei Pucean!

Deși s-a zvonit că relația lui Culiță cu fosta lui soție Carmen de la Sălciua ar fi la final, ceea ce au vorbit acum Mocanu și Culiță dă de înțeles că zvonurile ar fi false.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mocanu: Pe cine alegi? Carmen de la Sălciua sau Cristina Pucean?

Culiță Sterp: Carmen de la Sălciua

Culiță Sterp își vinde mașina! Câți bani cere pe ea

Culiță Sterp a anunțat într-un blog al lui Bogdan Mocanu că își vinde mașina.

"Știi de ce am dat-o jos? Am decolantat-o că vreau să o vând, am pierdut deja bani la ea.

Am dat 62.000 și acum nu mai iau mai mult de 47, 48.000 dacă iau. Am decolantat-o că prima oară când am vrut să o vând îmi spunea lumea "Cum să o cumpăr așa, că dacă e zgâriată vopseaua?". N-ascund, frate, nimic, nicio zgârietură, nimic", a spus Culiță în vlogul lui Bogdan Mocanu.

Culiță a mărturisit că își dorește un G-Class. "Dacă are cineva un G-Class din 2019, i-o dau pe a mea și îi dau diferența", a spus el.

Mocanu a fost cu Cristina Pucean și Culiță Sterp la un show în diaspora, pentru românii care trăiesc în străinătate. Tot mai multe concerte ale artiștilor autohtoni se organizează în afară pentru cei care au ales să plece în străinătate pentru o viață mai bună.