Mocanu, criza de gelozie! "Ai facut-o intentionat! Urat!" Iata ce anume l-a scos din minti la comportamentul Andrei si cum a reactionat! Relatia lor este in pericol?

Autor: D.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 01:20
video Foto(6)

Atitudinea Andrei l-a determinat pe Mocanu sa puna piciorul in prag si sa ii reproseze ca a pus la cale o strategie pentru a primi pedeapsa cu buna stiinta.

Desi a fost atat in primul sezon "Puterea dragostei", cat si in cel de-al doilea, unul dintre cei mai ravniti baieti din "casa iubirii", Bogdan Mocanu nu este usor de cucerit. Totusi, Andra, una dintre fetele intrate recent in emisiune, a reusit sa ii fure inima. Dupa ce a dus o ''batalie'' cu Jador pentru inima Andrei, Bogdan Mocanu a reusit sa o cucereasca. 

Desi pareau un cuplu din ce in ce mai puternic, intre Mocanu si Andra s-au ivit deja primele certuri.


In urma cu doar cateva zile, Mocanu si Andra au avut o prima cearta apriga care le-a cutremurat relatia. Cei doi indragostiti au purtat atunci o discutie aprinsa in culise, unde si-au reprosat diverse lucruri. Pe de o parte, Andra i-a reprosat iubitului sau ca a vorbit cu Ligi in casa "Puterea dragostei", in ciuda faptului ca cele doua s-au certat de curand. Iar pe de alta parte, Mocanu i-a reprosat Andrei faptul ca nu tine deloc la imaginea ei.
Revoltat si gelos, acesta i-a dat de inteles iubitei sale ca nu este de acord cu tinutele extrem de sexy purtate de ea in timpul filmarilor, deoarece atrage atentia tuturor baietilor din casa.

Mocanu, criza de gelozie

In editia de astazi, "Puterea dragostei", Mocanu a explodat din nou din cauza geloziei, dupa ce Andra a recurs la un gest necontrolat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", surprinsa in club! Iata cum a fost filmata, la scurt timp de la retragerea sa temporara din emisiune pentru a-si trata problemele de sanatate!

Mocanu i-a reprosat iubitei lui ca a incalcat voit regulamentul emisiunii, doar pentru a primi o anumita pedeapsa, care sa o aduca in preajma lui Andy. In spirit de gluma, Andreea i-a spus Andrei ca ii va da drept pedeapsa sa mearga sa il sarute pe gura pe Andy. Iata cum a reactioant Mocanu: