Mocanu in ipostaze tandre cu o alta femeie! Iata cine este cea care l-a sarutat pe fostul concurent de la "Puterea dragostei", la scurt timp dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Andra Volos!

Autor: D.I.
Actualizat: 12 dec 2019, 12:09
video Foto(5)

Mocanu a fost unul dintre cei mai admirati concurenti de la "Puterea dragostei" din ambele sezoane ale emisiunii.

Bogdan Mocanu si Andra Volos au o relatie extrem de controversata si discutata de catre fanii emisiunii "Puterea dragostei"! Cei doi au fost acuzati de foarte multe ori ca nu sunt un cuplu real si ca au doar o intelegere sa fie impreuna. Iar de ceva vreme incoace s-a tot zvonit ca cei doi s-ar fi despartit.

Pe de alta parte Andra a tinut sa mentioneze raspicat faptul ca toate aceste speculatii nu sunt adevarate si ca ei inca formeaza un cuplu solid.


Cei doi indragostiti s-au confruntat de-a lungul relatiei lor cu multe momente de certuri aprige cauzate de gelozie. Insa de fiecare data Mocanu si Andra au incercat si au si reusit sa le depaseasca si sa isi continue frumos povestea de iubire.

Citeste si: Turcu, iubitul Roxanei de la "Puterea dragostei", schimbare radicala de look! Iata cum arata acum carismaticul tanar!

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei" s-a apucat de cantat? Iata cum a fost surprinsa concurenta pe scena, alaturi de Culita Sterp!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ella, amenințată de mama Marianei! A arătat mesajele! Uite ce a putut să îi scrie!

Mocanu in ipostaze tandre cu o alta femeie!  

De curand insa Mocanu si Andra au postat imagini si filmulete in carea au aparut singuri, semn ca se intampla ceva in neregula cu relatia lor, in ciuda eforturilor lor de a masca intr-un cuplu fericit.

Mocanu a publicat o imagine in care era sarutat pe obraz de o sustinatoare de varsta a treia chiar, care nu s-a sfiit sa isi arate admiratia fata de el:

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.