Mocanu, prins în offside! Andra se va supăra când va afla! Are legătură cu Roxana!

Author: A.I.

Bogdan Mocanu a fost prins în offside de fanii "Puterea dragostei". O postare a lui legată de Andra este absolut aceeași cu una făcută cu ceva timp în urmă despre Roxana.

"My sweetest hello and hardest goodbye" (n.r.: Cel mai dulce "Bună" și cel mai greu "La revedere")", a scris Bogdan Mocanu, atașând textului o fotografie cu iubita lui, Andra Voloș.

Textul este însă același pe care Mocanu îl publica în urmă cu câteva luni, atașând atunci textului o fotografie cu Roxana. Fanii au remarcat și l-au taxat pe simpaticul câștigător "Puterea dragostei" sezonul 1. 

"Mocanule, ne-ai plictisit cu aceleași citate.

Inventează și tu ceva mai nou că a trecut vremea Roxanei 😂", i-a scris un fan lui Mocanu.

Roxana a reintrat în casa "Puterea dragostei"

Roxana a intrat din nou în casa" Puterea dragostei"! Venirea ei a fost întâmpinată în mod diferit, în funcție de fiecare concurent.

Dacă unii s-au bucurat foarte tare, aici fiind vorba de Ricardo, pe care Roxana l-a și îmbrățișat, Mocanu a încercat să dea impresia că ignoră total venirea Roxanei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Nu mă interesează", a fost auzit spunând Mocanu. 

De altfel, Roxana i-a pupat pe toți băieții pe care i-a văzut, mai puțin pe Jador și Mocanu. Jador nu a rezistat și s-a dus la ea, încercând să o pupe cu forța. Roxana i-a dat câteva palme atunci. 

Citeste si: Reactie INCREDIBILA a lui Ricardo! A topait bucurie cand Manuela i-a dat papucii: ''Sunt liber acum''

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime in casa ''Puterea dragostei''! Ce se intampla cu adevarat cu Bogdan Mocanu! Andra intra in direct prin telefon! Urmariti totul JOI, de la 11:00 si de la 17:00, pe Kanal D

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", schimbare uimitoare de look! Iata cat de mult s-a schimbat fostul concurent de cand a plecat din emisiune!