"Mocanu și Andra formează un cuplu fake"! Concurentul de la "Puterea dragostei" care a detonat bomba la scurt timp de la plecarea lor din casă

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 01:35

Un fost concurent de la "Puterea dragostei" a detonat bomba despre Andra și Mocanu, la scurt timp de la plecarea acestora din emisiune.

Este vorba despre Alex Zănoagă, logodnicul Siminei, care așteaptă un copil alături de aceasta.

”Bogdan Mocanu și Andra formează un cuplu fake!”, a spus Alex Zănoagă într-un live pentru Wowbiz.ro.

"Bianca mi se pare mult prea naivă. Am văzut emisiunea în care a zis că dacă ea va fi înșelata de Livian, l-ar ierta. Păi, să fim serioși, poate să fie ceva la mijloc sau ți-e frică.

Cum să te înșele cineva și tu să îl ierți. Părerea mea este că Livian stă cu Bianca pentru bani", a mai declarat Alex Zănoagă.

Imagini fierbinți cu Andra și Bogdan Mocanu!

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au filmat în ipostaze fierbinți după ce au părăsit casa" Puterea dragostei" în Gala din weekend.

"Împreună am câștigat", au transmis cei doi după ce au plecat de la" Puterea dragostei".

Într-un clip apărut pe rețelele de socializare Andra și Bogdan Mocanu s-au sărutat cu foc, iar el a mângiat-o chiar pe fund.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu și Andra au părăsit casa "Puterea dragostei"

Bogdan Mocanu și Andra au părăsit casa "Puterea dragostei" în Gala de duminică, pentru a-și trăi povestea de dragoste afară. Rămâne de văzut dacă iubirea lor va învinge, în cele din urmă.

Cât timp au stat în casă cei doi au avut mai multe certuri și chiar s-au despărțit în două rânduri, împăcându-se în cele din urmă.

"Experiența noastră s-a terminat pentru că ne-am îndeplinit scopurile. Este timpul să îi lăsăm și pe alții să vină să găsească ce am găsit noi. A fost o experiență unică și e timpul să fructificăm această experiență și să fim și mai fericiți afară decât am fost aici", au spus Andra și Bogdan Mocanu după ce au părăsit casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Raluca Munte, imagini fierbinți, ca în perioada în care făcea videochat! Și-a arătat zona intimă!

Citeste si: Ricardo a explodat! A început să plângă și și-a luat valiza: "Gata, plec acasă"! Ce a declanșat criza

Citeste si: Bia de la ''Puterea dragostei'' NU se mai ascunde! A spus totul: ''Te iubesc''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.