Moda BIZARA in randul barbatilor din Nigeria! Isi tatueaza buzele IN ROZ pentru a fi mai SEXY. Rezultatul este insa DEZGUSTATOR VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:53

Una dintre cele mai ciudate proceduri cosmetice pe care le-am intalnit in ultima vreme este tatuarea permanenta a buzelor in roz.

Practica se pare ca este extrem de raspandita in Nigeria si, atentie, la ea se pare ca nu apeleaza femeile, asa cum v-ati fi asteptat, ci barbatii.

Acest lucru se intampla pentru ca ele considera ca un barbat cu buzele tatuate este mult mai atragator. Tinerii platesc 45 de dolari pentru aceasta interventie, care este permanenta.

Se pare ca procedura este foarte dureroasa si riscanta. Daca nu este facuta asa cum trebuie buzele se pot irita foarte tare, ba mai mult, pot aparea cicatrici extrem de urate si inestetice.


Daca ne uitam cu atentie la clipul video ne dam seama ca aceasta porbabilitate este destul de ridicata, avand in vedere ca tatuatorul nu respecta nici cele mai simple reguli de igiena.

Cu toate acestea, se pare ca barbatii sunt dispusi sa suporte chinurile ingrozitoare in numele frumusetii.



 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.