Moda in aceasta vara pentru copii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:29

Moda se deprinde de la varste fragede, iar divele sunt dive inca de mici. Cum se imbina utilul cu placutul pe timpul verii in materie de imbracaminte pentru cei mici, aflam de la „specialisti”.

Moda creeaza dispute la orice varsta, mai ales in sezonul estival, cand micutele domnisoare se pregatesc sa-si etaleze tinutele in vacanta. Pentru ca Eva si Vera sa se lamureasca, am consultat un designer. „Vara aceasta se merge foarte mult pe nuante deschise, pale, culori calde, blande, cu accente de marsala.” Adica acest roz  care bate spre fucsia. Si celelalte nuante pale sunt la fel de cautate. Cum ar fi acest roz pudrat.

Asa am ajuns la tema colectiilor de haine pentru fetite, din aceasta vara. „Ca idee am plecat de la micutele care s-au pregatit pentru serbarile de final de an scolar si toate si-au dorit sa fie printese, balerine.”

Din voal cu  broderii si margele, rochitele sunt binevenite la ocaziile  festive din timpul verii. Cand mergeti cu copilul la mare, garderoba, insa, se schimba.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In concluzie, daca micutii aleg tinutele dupa forma, parintii trebuie sa aiba in vedere materialul din care sunt  confectionate acestea, astfel incat pielea copiilor sa nu aiba de suferit.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.