Model XXL dezvaluie SECRETE socante din lumea modei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 22:00

Tara Lynn, unul dintre putinele modele XXL care a aparut pe coperta unor reviste celebre, a facut marturisiri socante in ceea ce priveste tendinta designerilor de a opta pentru modele anorexice care sa le reprezinte colectiile.

Desi facem parte cu totii, din aceeasi specie, diversitatea infinita a trasaurilor fetei si a corpului ne face unici in lume. Standardele de frumusete se schimba odata cu trecerea timpului. Intr-o epoca se poarta pielea alba ca varul, intr-alta pielea bronzata.

Tara Lynn, un model XXL care a pozat pentru coperta a numeroase reviste celebre a dezvaluit motivul pentru care designerii aleg strict modele foarte slabe care sa le reprezinte creatiile.

Este foarte dificil sa creezi haine care sa arate bine pe femei mai plinute

Oricat de socant ar parea, se pare ca acesta este adevarul. Decizia de a alege modele foarte slabe pe podium nu are, deci, de a face cu vreun model de frumusete, ci este strict legata de creatie, probabil si de economia tesaturilor. In aces fel, tanara a tras concluzia, ca, avand in vedere toate acestea, este logic ca toate modelele de pe podium sa fie slabe sau foarte slabe.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Modelul XXL a declarat ca isi iubeste corpul asa cum este si ca nu trebuie sa arate ca si celelalte fete.

Mai ales ca femeile cu forme incep sa devina din ce in ce mai dorite si in industria modei. Nu va dura mult, crede Tara, si femeile plinute vor putea deveni si ele model de frumusete sau fashion icon.

Fotografii profesionisti vor sa lucreze cu noi, sunt fascinati de formele unei femei mai plinute ” a marturisit tanara care se bucura ca femeile cu forme devin din ce in ce mai apreciate si in aceasta industrie dura si cu reguli stricte.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.