Modele complet dezbracate la Saptamana Modei de la Londra!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 19 oct 2020, 11:30

Nu, doamnelor si domnilor! N-au inventat englezii un aparat care sa filmeze oamenii fara haine si nici in cabinele de proba nu a fost realizata aceasta inregistrare.

Asa ceva intelege un designer prin moda- si a tinut sa arate intregii lumi talentul lui in cadrul unui eveniment de mare tinuta si prestigiu, de altfel- Saptamana Modei de la Londra.

Chiar asa a ajuns moda in unul dintre cele mai mari orase ale lumii?! Manechine complet dezbracate sa defileze pe podium?!

Cum este posibil asa ceva- unde sunt creativitatea, senzualitate, talentul de designer pe care il vedem la marile case de moda!

Unde sunt hainele, pana la urma, caci aceasta se vrea a fi o prezentare de moda!

Cateva
domnisoare, chiar un barbat model si, incredibil, dar si o femeie insarcinata- au iesit toti pe scena complet dezbracati expundandu-si partile intime cu zambetul pe buze in fata a zeci de spectatori si a milioane de telespectatori din intreaga lume!

Chiar asa?! Sa renunti la orice principiu ca sa iesi in evidenta?! Ascultati-o pe Robyn Coles, caci ea este marele artist al acestei defilari revoltatoare pentru lumea modei.


Cat tupeu! Recunoaste cu zambetul pe buze ca le-a dezbarcat complet pe manechine doar pentru ca voia publicitate!

Intrebarea noastra este: cine s-a mai uitat la palariile ei cand le-a vazut pe acele fete si pe femeia insarcinata goale pe podium?!



 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.