Modele de pantofi casual pentru bărbați ce nu se vor demoda prea curand

Author: Ana Filip
video Foto(4)

În sfârșit ne putem bucura că am scăpat de purtarea ghetelor și bocancilor. În garderobele noastre și-au făcut loc din nou cei mai frumoși și comozi pantofi, perfecți pentru a fi purtați atât în timpul liber, dar și la locul de muncă.

În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva modele de pantofi casual barbati de calitate, de la Marelbo, care nu se vor demoda prea curând. Pantofii de la Marelbo sunt fabricați în inima Bucovinei, din piele naturală și arată excelent. Indiferent dacă alegi să îi comanzi de pe site sau să mergi în unul dintre cele peste 50 de magazine fizice din marile orașe ale țării, te vei bucura de prețuri de producător.

După cum probabil știi deja, negrul este culoarea ce se potrivește la orice și care transformă orice pereche de pantofi în una versatilă. De aceea, este bine să ai în garderobă măcar o pereche casual de pantofi negri, pe care să îi porți în timpul liber, când ieși în oraș și chiar și la birou. Recomandarea noastră este această pereche de Pantofi casual/sport 927 negru. Deoarece sunt realizați din piele naturală, sunt foarte comozi. Au talpa ușor înaltă, comodă și perfectă pentru zilele în care vei sta mult în picioare. 

Nuanțele de maro reprezintă nuanțe versatile și atemporale. O pereche de pantofi într-o astfel de culoare va reprezenta elementul de care ai nevoie pentru a completa întreaga ținută. Astfel, recomandarea noastră este această pereche de Pantofi casual barbati 926 cafe. Sunt practici, foarte comozi și datorită design-ului și culorii, pot fi integrați și în ținutele smart casual spre exemplu. Au șireturi foarte bune, care se leagă ușor și suntem siguri că vei aprecia comoditatea acestui model de pantofi.

Pentru ținutele casual sport și de ce nu, chiar și pentru ținutele sport pe care vrei să le scoți în evidență, ai nevoie de o pereche de pantofi deosebită. Sugestia noastră este această pereche de Pantofi casual/sport barbati 924 indigo. Au o talpă moale și ușor înaltă, care îți va permite să îi porți în voie toată ziua, fără a simți disconfort. Este unul dintre motivele pentru care vei îndrăgi această pereche de pantofi. Culoarea este și ea deosebită, astfel ca acești pantofi vor reprezenta elementul de care avea nevoie ținuta pentru a ieși în evidență.

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și despre pantofii realizați din velur. Acest material este versatil și dintotdeauna a reprezentat o soluție excelentă pentru ținutele casual. Pantofii din velur pot fi purtați și la ținute smart business spre exemplu, cu o cămașă, un sacou și o pereche de blugi eleganți, dar și la ținute cu pantaloni casual, cămașă și un cardigan. Recomandarea noastră este această pereche de Pantofi casual/eleganti barbati 918 negru velur. Modelul pantofilor este simplu, clasic și discret, ceea ce îți permite să îi asortezi fără probleme. Talpa pantofilor este ușoară și comodă.

Dacă ți-au plăcut aceste perechi de pantofi și vrei să comanzi măcar una, poți intra pe site-ul Marelbo sau poți merge în unul dintre magazinele fizice ale brandului.

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.