MODELE LA PAMANT, la propriu! CELE MAI PENIBILE cazaturi pe podium

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 nov 2020, 13:55

In ciuda faptului ca atunci cand sunt pe podium modele arata impecabil si tinuta lor trebuie sa fie la fel de perfecta, doar ca uneori se pot intampla si incidente.

Acesta este cosmarului oricarui designer, care isi lasanseaza o noua colectie. Cu toate acestea din cauza suprafetei podiumului mult prea alunecos sau a pantofilor cu toc mult prea inalt, unele modele se impiedica sau chiar cad.

 

Asa incat acestea ingrosa randurile modelelor care s-au facut de ras in fata celor care asista la aceste prezenatri de moda, si nu numai.

Astfel, in imaginile de mai jos puteti vedea o serie de modele care au avut parte de momente cu adevarat penibile pe podiumuri celebre. 



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c1-7210b80e7788372506c507b6e7c4e3fe.jpg

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c3-8416f81fc03b9144e66a1d6937a414fb.jpg

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Poti vedea mai multe imagini in galeria foto de mai jos!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!