Modelele de pe Instagram folosesc măștile de protecție pe post de bikini! Cum au reacționat internauții

Autor: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 08:25
Modelele de pe Instagram pozeaza cu masti de protectie pe post de lenjerie intima
Sursa: Instagram

În rândul vedetelor de pe Instagram s-a popularizat un nou trend, și anume să transformi masca de protecție împotriva Covid-19, în bikini.

Măsurile de distanțare socială, impuse pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus, ne-au ținut pe toți în case mai mult decât ne-am fi dorit. Astfel, mulți au folosit această perioadă pentru o schimbare de look sau un hobby nou. Alții au ales, însă, moduri mai non-conformiste de a-și exprima creativitatea pe timp de pandemie. Un trend popular printre vedetele de pe Instagram este să transformi masca de protecție în bikini.

Măști de protecție pe post de bikini

Ținuta a fost denumită "quarankinis", un joc de cuvinte dintre carantină și bikini, în limba engleză. Trendul a devenit popular în mod rapid, pe rețelele de socializare, în plină pandemie.

Yulia Ushakova, model și sportivă din Rusia, a făcut o postare pe Instagram care a stârnit reacții din cele mai diverse.

În imaginea postată ea care folosește masca pe post de lenjerie intimă.

”Am impus un nou trend pentru sezonul de bikini 2020... Masca lasă corpul să respire, dar trebuie schimbată o dată la două ore!”. a spus Yulia Ushakova într-o postare pe rețeaua de socializare.

Un alt model, Yana Koshinka, a publicat o imagine în care este înfășurată în hârtie igienică.

”Am găsit la magazin puțină hîrtie igienică. Sunt pregătită pentru autoizolare...”. a fost descrierea adaugată de Yana Koshinka, lângă fotografie, pe Instagram.

Citeste si: La ce a ajuns să facă reclamă Mihai Trăistariu pe Instagram

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au reacționat internauții la acest trend

Având în vedere faptul că multe dintre acceste postări au fost făcute în perioada în care lipsa de măști de protecție era o reală problemă care punea viața oamenilor în pericol, unii internauți au considerat acest gest jignitor.

Fanii modelelor de pe Instagram nu au fost foarte impresionați, prin urmare de acest nou trend.

”Din păcate, din cauza lipsei acestor materiale de protecție, mi se pare nepotrivit să pozezi așa. Doar dacă nu au fost deja folosite”. spunea un comentariu. 

Trendul vine după ce o vedetă pe Instagram, aflată în izolare într-un hotel de lux, a mărturisit că ”este mai rău decât la închisoare”.

 

Citeste si: Daniela Iliescu, dezvăluiri despre Selly. Iubita Faimosului de la Survivor România îi ia apărarea celebrului vlogger

Jessica Pinili, în vârstă de 26 de ani, a declarat că i se încalcă drepturile pentru că nu este lăsat să iasă la aer curat. Vedeta a trebuit să rămână în camera sa din Hotelul Duxton din Perth. 

Citeste si: Şoferiţă de TIR şi vedetă pe Tik Tok. Videoclipurile româncei au milioane de vizualizări

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.