Modelul brazilian care s-a căsătorit cu ea însăși a cerut divorț! S-a rupt lanțul de iubire de sine

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 sep 2024, 23:19

Suellen a sărbătorit inițial mariajul cu ea însăși ca pe un gest de auto-apreciere și independență

Sursa: Facebook

Suellen Carey, un model și influencer din Brazilia, a captat atenția întregii lumi anul trecut printr-o decizie neobișnuită: s-a măritat cu ea însăși, un act cunoscut sub numele de sologamie.

Această alegere curajoasă a venit din frustrarea de a nu găsi un partener potrivit și a fost văzută de mulți drept o manifestare extremă de iubire de sine. Însă, recent, vestea divorțului a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Citește și: “După divorț nu m-am îngrășat din cauza stresului, ci am sărbătorit”: De ce s-a îngrășat Oana Radu, de fapt, după divorțul de Cătălin Dobrescu

Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși a divorțat

În vârstă de 36 de ani, Suellen a sărbătorit inițial mariajul cu ea însăși ca pe un gest de auto-apreciere și independență. Totuși, după un an de „căsnicie”, în care a încercat să facă relația să funcționeze, modelul a ajuns la concluzia că nu este suficient doar să te iubești pe tine pentru a găsi fericirea într-o relație, chiar și una cu propria persoană.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Deși inițial decizia de a se căsători cu ea însăși a fost privită ca un act de auto-afirmare, viața de „cuplu” s-a dovedit a fi mai dificilă decât și-ar fi imaginat.

Rapoartele arată că Suellen a mers chiar și la terapie, încercând să facă relația cu ea însăși să funcționeze, în speranța de a „salva” căsnicia. Cu toate acestea, singurătatea și nemulțumirea au început să o apese, iar așteptările ei mari, pe care și le-a impus, au devenit prea epuizante.

Suellen a simțit nevoia de un partener real

Potrivit newsweek, Suellen a luat decizia de a pune capăt căsătoriei și a recunoscut că, în ciuda iubirii de sine, nevoia de a avea un partener real, cu care să împărtășească viața,

a devenit din ce în ce mai evidentă.

Deși pare o decizie excentrică, Suellen Carey nu este singura persoană care a adoptat sologamia. Tendința, deși încă rară, câștigă teren la nivel global. Alte femei, precum Cris Galera, o altă influencer din Brazilia, și Kshama Bindu, din India, au ales, de asemenea, să se căsătorească cu ele însele. Cu toate acestea, aceste relații s-au dovedit a fi la fel de volatile ca și cele tradiționale.

Galera, spre exemplu, a divorțat la doar 90 de zile după ce a întâlnit pe cineva special, iar cazul lui Bindu a fost inspirat de un serial de pe Netflix.

În ciuda divorțului, Suellen Carey rămâne optimistă cu privire la viitorul ei. Deși căsnicia cu ea însăși nu a funcționat așa cum a sperat, aceasta nu o împiedică să își păstreze încrederea în iubire și să caute un partener real, care să o completeze.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.