Modul banal în care a murit în tânăr în vârstă de doar 23 de ani. Mama lui a crezut că fiul îi face o farsă: „Nu eram ca o mamă și un fiu normal”

Author: Lavinia Medrea

Mama lui a crezut că fiul îi face o farsă

Sursa: PixaBay

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din UK, a fost găsit mort de mama lui. Femeia a crezut că bărbatul îi făcea o farsă.

Susan și Peter Holmes s-au întors acasă unde l-au găsit pe fiul lor, Joey, în vârstă de 23 de ani, zăcând „cu fața la podea”,  în casa lor din Upper Cumberworth, Yorks, UK.

Modul banal în care a murit în tânăr în vârstă de doar 23 de ani

Autoritățile britanice au demarat o anchetă din care s-a constatat că tânărul a murit după ce a tăiat lemne cu o mașinărie specială.

Una dintre bucăți îi sărise în față.

Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat, medicii declarând doar decesul. Băiatul folosea un strung în afacerea de prelucrare a lemnului pe care a început-o cu un an în urmă.

Citește și: Un medic din Timișoara, amendat de polițiști după ce ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu un minor, în mașină

Femeia și-a descoperit fiul mort în timp ce îi adusese mâncare la pachet, după ce venise de la o cină pe care o luase cu soțul ei, Peter, și prietenii lor. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ambii soți au fost șocați când și-au găsit fiul mort, crezând că este vorba despre o farsă.

„Nu am primit niciun răspuns și am strigat după Peter. Avea o tăietură în partea stângă a nasului. Pete a început resuscitarea cardio-respiratorie”, a declarat mama lui Joey.

„Am încercat să-l salvăm pe Joey timp de o veșnicie. Am ajuns la spital și am așteptat, iar apoi ni s-a spus că a murit”, a continuat femeia.

Citește și: Motivul pentru care cei doi soți din Bran au fost uciși în propria lor casă. Cadavrele au fost găsite de cumnata lor

„L-am iubit mai mult decât propria viața- aveam propriul nostru limbaj. Ne făceam farse unul altuia. Nu eram ca o mamă și un fiu normal. Făcusem excursii cu rucsacul în spate împreună. Își iubea afacerea și posta foarte mult despre ea pe rețelele de socializare”, a încheiat Susan.

Joey a murit din cauza afacerii lui

În ziua în care a murit, Joey părea foarte fericit cu afacerea lui.

Cauza decesului a fost un traumatism cranian controndent, spune patologul Kim Suvarna.

„Se pare că mașina de tăiat lemne i-a aruncat o bucată de lemn în fața acestui tânăr. Cu toate acestea, se pare că lovitura la cap l-a lăsat inconștient și astfel a pierdut controlul căilor respiratorii. Nu este nerezonabil să se facă legătura între mașina de tăiat lemne și traumatismul suferit de acest om și moartea lui”, au declarat autoritățile.

 

Taguri: