Modul cumplit în care au murit doi tineri din Timișoara. Nu au mai avut nicio șansă de scăpare: „Direct în noi s-a băgat”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 feb 2023, 15:53

Nu au mai avut nicio șansă de scăpare 

Sursa: PixaBay

Noaptea trecută, în Timișoara, a avut loc o tragedie. Doi tineri, în vârstă de 19 de ani, au murit într-un accident cumplit.

Doi tineri din Timișoara, în vârstă de 19 de ani, au decedat noaptea trecută, după ce o mașină a intrat puternic într-o autoutilitară în care se aflau nouă persoane. Accidentul a fost provocat de un tânăr în vârstă de 18 ani, care avea permisul de doar două luni.

Modul cumplit în care au murit doi tineri din Timișoara

Accidentul a avut loc la puțin timp după ora 01:00, la intrarea în Pasajul Michelangelo din oraș.

În mașina condusă de șoferul care avea permis de doar două luni se mai aflau încă trei persoane. Din neatenție, tânărul de 18 ani a pierdut controlul autoturismului și a lovit unul dintre parapeți, ulterior izbindu-se de camionul în care se aflau nouă persoane.

Citește și: „Am crezut că e cutremur”. Un șofer român a intrat cu TIR-ul tocmai până în bucătăria unei familii din Italia

„A avut viteză, în faţa noastră s-a întors şi a dat în parapetul ăsta mic, în bordură şi în zid. Direct în noi s-a băgat. Asta a fost. Patru (n.r: persoane în mașină). Doi morţi, în spate şi doi în faţă. Da, pe loc (n.r.: au murit)”, a declarat un martor, care se afla în camion.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Lovitură, atât am simţit. Şi am văzut ce se vede acolo. Maşina din faţă lovită şi asta e. Da, viteză 100%. Avea viteză mare”, a declarat un martor, care se afla la locul accidentului în momentul producerii acestuia.

Alți doi tineri au ajuns la spital

În urma accidentului violent, persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate. Doi tineri în vârstă de 19 ani au decedat pe loc, iar ceilalți doi, șoferul și pasagerul din dreapta, au fost extrași de salvatori și duși de urgență la spital.

Citește și: O minoră din Alba a furat mașina părinților și a provocat un grav accident rutier. Fata se află în comă, la spital

„La ajungerea echipajului la locul intervenţiei patru dintre persoane erau încarcerate, persoanele din autoturism. S-a intervenit pentru descarcerarea lor cu accesoriile din dotare. În urma accidentului au rezultat cinci victime în camion, două victime conştiente în autoturism şi din păcate două victime decedate”, a declarat Plt.maj.

Mihai Răzvan Elena- Detasamentul 1 Pompieri Timișoara.

Tânărul în vârstă de 18 ani, care a provocat cumplitul accident, obținuse permisul de conducere în urmă cu doar două luni.