Modul groaznic în care o fetiță de doar trei ani și-a găsit sfârșitul. Părinții și-au dat seama că a dispărut când a fost prea târziu

Author: Lavinia Medrea

Părinții și-au dat seama că a dispărut când a fost prea târziu

Sursa: PixaBay

Un copil în vârstă de doar trei ani a fost găsit fără viață în mașina de spălat, la câteva ore bune după ce părinții ei au realizat că a dispărut.

Tragicul incident a avut loc joi seara, 12 ianuarie 2023, într-o familie cu cinci copii din Paris, relatează  Le Parisien. Copila de doar trei ani a fost găsită moartă în mașina de spălat.

O fetiță de doar trei ani a murit în mașina de spălat

După ce au cinat, părinții au realizat că fetița lor de doar trei anișori nu mai este în casă.

După ce au căutat-o peste tot în locuință și în apropierea ei, au cerut ajutorul vecinilor.

Citește și: O fată în vârstă de 13 ani, din Bistrița, a fost găsită înghețată, într-o pădure, după ce a fugit de frica mamei. Minora a fost dată dispărută de mătușa ei

În jurul orei 22.30, tatăl și unul dintre frații micuței au descoperit că fetița era blocată în mașina de spălat, în stare de inconștiență, astfel că au alertat serviciile de urgență iar o ambulanță a venit la locul incidentului.

În ciuda eforturilor paramedicilor de a o salva pe fetiță, totul a fost în zadar. Nu s-a mai putut face nimic în afară de a declara decesul copilei.

Citește și: Pompierii au reușit să salveze un bărbat în vârstă de 66 de ani, căzut într-o fântână adâncă de 5 metri. Totul s-a întâmplat în județul Neamț

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Parchetul din Paris a demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc un asemenea accident. Nu au fost depistate răni sau vânătăi pe corpul copilului, astfel s-a constatat că decesul a avut loc în urma sufocării în mașina de spălat. 

Motivul pentru care un cuplu și-a ucis copilul de doar opt luni

Potrivit unei declarații, Blaha a descoperit că era însărcinată în aprilie.

Ea a născut o fiică pe 16 noiembrie în apartamentul ei din Fort Dodge. Pentru a ușura durerile nașterii, Thoma i-a dat metamfetamine.

Cuplul plănuia să o dea pe fiica lor surorii sale pentru a o crește, dar s-a temut că vecinii lor vor suna la poliție când vor auzi plânsetele copilului.

Thoma și Blaha aveau deja împreună un băiat de doi ani, iar Thoma a declarat că era îngrijorat că ar putea pierde custodia dacă autoritățile ar descoperi metamfetamine în organismul nou-născutului lor.

Feoarece se temeau că plânsetele acesteia vor atrage poliția, cuplul a decis să țină capul bebelușului sub apă în cadă, la doar câțiva metri de locul unde Blaha tocmai născuse.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.