Modul în care doi bărbați din Iași s-au deplasat la mall întrece orice imaginație! Cum au reușit să rupă bariera de la parcare

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 oct 2023, 05:15

Un incident inimaginabil a avut loc sâmbăta aceasta în Iași! Doi bărbați au ales un mijloc de transport ieșit din comun pentru o deplasare în mall, astfel că gestul lor le-a adus un dosar penal.

Incident care întrece orice limită în Iași! Sâmbătă, 21 ianuarie 2023, doi bărbați au decis să plece în mall, dar nu oricum, ci cu tractorul.

Doi bărbați s-au dus la mall cu tractorul și au rupt bariera parcării

Doi bărbați s-au întâlnit în jurul orei 19:00 și au decis să meargă în mall-ul din Iași, asta după ce au consumat alcool peste măsură.

Cei doi nu au mers la mall oricum, ci cu tractorul, arată ziaruldeiaşi.ro.  Au reușit să rupă bariera parcării centrului comercial, după care și-au parcat „mașina” liniștiți. Ulterior, cei doi au fost să ia masa și apoi s-au oprit într-un cazino, la păcănele, ca să se recreeze.  

Citește și: „Dădui peste ceva. Nu știu ce să fac”. Finul unui primar din Gorj s-a urcat beat la volan și, după ce a omorât un om, a fugit de la fața locului

În jurul miezului nopții, un paznic al centrului comercial a sunat la poliție, astfel un echipaj s-a deplasat la fața locului chiar când bărbații erau pe picior de plecare. 

După câteva investigații, se pare că niciunul dintre cei doi indivizi nu avea carnet de conducere și, mai mult de atât, erau beți criță.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În caz, Poliția a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. Cel mai probabil, șoferul care a condus tractorul va fi reținut la secție pentru 24 de ore. 

Care a fost cauza accidentului cu mineri de la Gorj

Un vehicul care transporta 25 de muncitori s-a răsturnat într-o carieră din localitatea Mătăsari, județul Gorj. În urma acestui accident au murit trei persoane, iar alte 10 au fost rănite. S-a activat planul roșu de intervenție.

Zona era neaccesibilă pentru autospecialele de intervenție, astfel că victimele au fost duse cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud pe o platformă betonată.

Citește și: Șoferița care le-a lovit mortal pe Raisa şi Mihaela în cartierul Andronache, condamnată definitiv la închisoare

La locul incidentului s-au deplasat trei echipaje SMURD, două echipaje pentru descarcerare, o autospecială transport victime multiple, opt ambulanțe SAJ și două elicoptere SMURD.

Martorii au declarat că mașina ar fi rămas fără frâne, iar minerii mergeau spre casă după ce tocmai își terminaseră tura. 

Un fost lider sindical de la Complexul Energetic Oltenia a afirmat că în vehicul existau inclusiv tuburi de oxigen, iar utilajul a derapat din cauza faptului că drumul pe care circula nu era pietriș, ci pământ îmbibat, care a făcut deplasarea mașinii grea, având în vedere greutatea

acesteia. 

„Echipa de intervenţii mecanice s-a deplasat la un excavator cu tancheta, aşa numim noi maşina respectivă care s-a răsturnat. Acolo, în maşină, cu muncitorii au fost depozitate toate anexele necesare intervenţiei, inclusiv tuburi de oxigen, din cate am înţeles de la colegi. La trecerea unui podeţ, maşina s-a răsturnat. Sunt trei decedaţi, iar unul, din câte ştiu, are spatele rupt. Omul s-a angajat anul trecut şi era bucuros că are un loc de muncă.

Au fost duşi la spital. E un dezastru ce s-a întâmplat. Acolo nu e pietriş, e pământ îmbibat, iar utilajul fiind greu, a derapat. Nu se ştie exact câţi oameni au fost în maşină, unii spun că 10, alţii spun că 18”, a explicat Ion Popescu, fost lider al Sindicatului Renaşterea de la  Complexul Energetic Oltenia.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.