Modul in care poti fierbe un ou perfect! Incearca asta!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:31

Oul fiert perfect este foarte greu de realizat. Fie albusul este prea tare, fie galbenusul este prea uscat.

Totul se intampla pentru ca un ou este format din doua substante diferite. Asa ca ar trebui sa fierbi oul la temperaturi diferite pentru a obtine textura dorita. Albusul de ou se fierbe corect la 82 de grade, in timp ce galbenusul se fierbe la 77 de grade.

Chef-ul american J. Kenji Lopez-Alt a testat modul in care se fierb ouale perfect.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”