Modul macabru în care o fetiță de 12 ani din București și-a găsit sfârșitul! Victima a fost găsită într-un sac de plastic, în lada patului

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 iun 2023, 23:48

Victima a fost găsită într-un sac de plastic, în lada patului

Sursa: PixaBay/Observator - colaj Kanal D

O fetiță de 12 ani a fost găsită fără viață într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei.

Proprietarul unui apartament a făcut o descoperire groaznică în București. O fată  a fost găsită moartă în imobilul din sectorul 4 al Capitalei. Corpul ei era într-un sac de plastic, ascuns în lada patului.

Modul macabru în care fata a murit

Alarma a fost dată ieri după-amiază, când proprietarul apartamentului a făcut groaznica descoperire. Bărbatul n-a mai reușit să vorbească deloc cu fata ei de două săptămâni, așa că a decis să meargă la ușă și să descuie locuința cu cheia de rezervă.

Ulterior, a găsit-o pe victimă moartă, într-un sac, ascunsă în lada patului.

Citește și: Filmul tragediei din Slatina, unde o femeie a fost înjunghiată de concubinul ei. Bărbatul, cunoscut ca având probleme cu legea

Corpul neînsuflețit al fetei se afla într-o stare avansată de putrefacție. Vecinii s-au plâns că simt un miros puternic în scara blocului, dar nimeni nu s-ar fi gândit că era din cauza unui cadavru care se dezintegra.

„A venit și a descoperit că miroase ceva foarte urât în casă”, spun vecinii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

Închisoare pe viață pentru un adolescent denunțat de mama lui pentru crimă 

Un adolescent a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unui elev, după ce mama sa l-a dat pe mâna poliției și a spus că a ucis pe cineva.

Joshua Delbono, în vârstă de 19 ani, este responsabil pentru uciderea lui Charley Bates, în vârstă de 16 ani, în Somerset, în seara zilei de duminică, 31 iulie 2022.

Joshua Delbono trebuia să ispășească, inițial, o pedeapsă de cel puțin 21 de ani de închisoare, după ce l-a înjunghiat pe Charley cu un cuțit de mai multe ori într-o parcare din orașul Radstock. Adolescentul în vârstă de 16 ani a murit la 30 de minute după atac.

Tânărul de 19 ani a fugit și s-a îndreptat spre lacul Shearwater, unde a ars hainele pe care le purta în timpul atacului.

Ulterior, poliția a găsit imagini filmate cu telefonul mobil.

Ofițerii au primit apoi un apel la ora 12:45 dimineața următoare, la aproximativ șase ore după înjunghiere, de la mama lui Joshua.

„Fiul meu a omorât pe cineva... este în casa mea acum, dar nu-l pot lăsa să plece nicăieri”, a declarat mama lui Joshua.