Modul tragic în care a murit Alexandru la locul de muncă, la doar 22 de ani. Tânărul urma să se însoare la anul

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 sep 2023, 04:55

 Tânărul urma să se însoare la anul

Sursa: Facebook Alexandru Adochiței - colaj Kanal D

O familie din Botoșani trebuie să învețe să trăiască fără un membru de acum. Alexandru, un tânăr în vârstă de doar 22 de ani, a murit în mod tragic la locul de muncă.

Alexandru avea doar 22 de ani și era din Botoșani. Tânărul a murit la locul de muncă, în străinătate, unde plecase pentru a strânge bani să-și facă un trai mai bun. Doar ce se logodise și urma ca anul viitor să se însoare cu partenera lui. Acum, familia se pregătește cu durere în suflet de înmormântare, iar logodnica lui Alexandru trebuie să învețe să trăiască fără sufletul ei pereche.

Modul tragic în care a murit Alexandru la locul de muncă

Alexandru, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Botoşani, a murit la locul de muncă în Belgia. Băiatul își găsise de lucru pe șantier și avea speranțe mari că-și va face economii pentru un trai mai bun.  

Citește și: Carambol pe DN1, la ieșirea din Brașov: 17 mașini au fost implicate, printre care și o ambulanță. Care a fost cauza

Vineri, pe 2 decembrie 2022, Alexandru a căzut de pe schelă de la o înălțime de aproximativ 15 metri. Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar, nu s-a putut constata decât decesul.

Îndurerată de pierderea fiului lor, familia lui Alexandru se pregătește de înmormântare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cine sunt cele trei persoane decedate în urma accidentului de pe DN1, între Sibiu și Avrig. Șoferul a încercat să depășească în linie continuă

Alexandru avea doar 22 de ani și avea toată viața înainte. Avea planuri mari de viitor, se logodise recent cu sufletul lui pereche și urma să se căsătorească anul viitor cu aleasa inimii lui. Moartea tânărului din Botoșani i-a îndurerat pe toți prietenii și apropiații lui.

„Dumnezeu să-L ierte! Vouă, familiei, să vă dea bunul Dumnezeu putere să treceți cu bine peste această grea încercare!!”, „Dumnezeu să-l așeze între îngeri ca este un înger și multă putere familiei să poată să meargă mai departe”, „Condoleanțe familiei și viitoarei lui logodnice, cu care urma să meargă împreună spre un viitor bun”, sunt câteva mesaje de condoleanțe pentru Alexandru.

Un bărbat de 40 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina de pe pod

Un accident teribil a avut loc în localitatea Bosanci, în judeţul Suceava, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani a decedat, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat direct pe șosea.  

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit la locul incidentului cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Şoferul de 40 de ani a fost găsit încarcerat şi inconștient, relatează  monitorulsv.ro.

Medicii și paramedicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a resuscita victima aflată în stop cardio-respirator, dar bărbatul nu a putut fi, din păcate, salvat. S-a declarat deces la fața locului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.