Modul tragic în care a sfârșit un tânăr de doar 22 de ani. Bărbatul n-a mai avut nicio șansă și a murit pe loc

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 ian 2023, 16:58

Bărbatul n-a mai avut nicio șansă și a murit pe loc

Sursa: Pixabay/vivogubbio.com - colaj Kanal D

Un tânăr în vârstă de doar 22 de ani din Italia și-a pierdut viața într-un tragic accident, murind pe loc, fără nicio șansă de a fi salvat.

Un tânăr în vârstă de doar 22 de ani a decedat într-un oribil accident în Italia duminică, în provincia Pesaro Urbino, la Cagli. 

Modul tragic în care tânărul de 22 de ani și-a pierdut viața

Tânărul din Italia conducea camionul în care se afla spre Cantiano când, în timp ce traversa un viaduct, a pierdut controlul vehiculului și a intrat cu partea laterală a acestuia în balustrada de protecție.

Impactul a fost atât de puternic încât băiatul a fost aruncat din cabină peste pod și a aterizat în râul Burano de la 20 de metri, murind pe loc. 

Citește și: Un băiat din Bangladesh, care se juca de-a v-ați ascunselea, a fost găsit într-un container, la 3.000 de km distanță, după aproximativ o săptămână pe mare

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Salvatorii au intervenit cu elicopterul pentru a recupera corpul neînsuflețit al bărbatului, relatează Il Resto del Carlino.

Cine este tânărul de 22 de ani care a decedat în mod tragic

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care a murit după ce s-a izbit cu partea laterală a camionului pe care îl conducea de o balustradă și a fost aruncat din cabină direct în râul Burano de la o distanță de 20 de metri, se numea Petrit Jashari și s-a născut în Castiglione del Lago, fiind de origine albaneză.

Băiatul muncea pentru afacerea familiei și era pasionat de fotbal, astfel că a fost portar la mai multe echipe de tineret. 

Citește și: Cine este românul care a fost izbit din plin de o mașină pe marginea unei autostrăzi din Italia. Bărbatul se întorcea de la o ieșire cu prietenii

„O viață foarte tânără întreruptă de un nou accident dramatic.

Întreaga comunitate Magione se adună în jurul familiei Jashari, în urma pierderii lui Petrit, un transportator de 22 de ani care a suferit un accident pe drumul spre Cantiano. Nu există cuvinte pentru o tragedie atât de dureroasă. Cea mai profundă compasiune se îndreaptă către părinți, familie și prieteni”, a transmis, pe Facebook, primarul Giacomo Chiodini.

În doliu nu sunt doar părinții tânărului Petrit, ci și fratele său geamăn, Klevis, și o soră mai mică.

Poliția din Italia continuă să cerceteze circumstanțele în care a avut loc accidentul pentru a afla cum a avut loc tragedia.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.